Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Paris Saint-Germain wil droomcoach in zomer halen

Laatste update:

Vanaf zijn elfde loopt hij al rond bij Manchester United, maar de tijd begint te tikken voor Darren Fletcher. De ervaren Schotse middenvelder heeft een aflopend contract en speelt niet zo vaak, net zoals hij in de voorgaande seizoenen al relatief weinig aan bod kwam. West Bromwich Albion heeft navraag gedaan bij the Red Devils, of de vice-aanvoerder beschikbaar is voor overname. (Sky Sports)

Paris Saint-Germain wordt wederom in verband gebracht met Antonio Conte. Het is geen geheim dat de huidige coach, Laurent Blanc, niet bij iedereen even goed ligt en een vertrek van de oud-international staat volgens lokale media vast. Waarschijnlijk zullen les Parisiens komende zomer schoon schip maken en de kans dat de huidige bondscoach van Italië wordt aangesteld als vervanger, is zeer groot. (Le 10 Sport)

Bayern München verhuurde Pierre-Emile Höjbjerg onlangs aan FC Augsburg, maar volgens Michael Laudrup gaan we de jonge middenvelder nog terugzien in de Allianz Arena. De Deense legende voorspelt zijn jonge landgenoot een fantastische toekomst. 'We gaan nog veel van hem horen. Over twee jaar staat hij in de basis bij Bayern", verwacht de oud-speler van onder meer Real Madrid, Barcelona en Ajax. (TZ)

José Mari Bakero is nadrukkelijk in beeld om de taken van Andoni Zubizarreta over te nemen. Laatstgenoemde werd vorige week ontslagen bij Barcelona en sindsdien is de positie van sportief directeur vacant. De 51-jarige Bakero was aanvoerder van het 'Dream Team', dat onder Johan Cruijff in de jaren negentig furore maakte. Bakero maakte in 2007 nog onderdeel uit van Ronald Koemans staf in zijn periode bij Valencia. (AS)

Denk je dat Antonio Conte naar Paris Saint-Germain wil?

Meer nieuws

Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
1
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
7
'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
14
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
6
Bondsvoorzitter KNVB uit frustratie: 'Van achterkamertjes is geen sprake'
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties