Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Paris Saint-Germain wil 'nieuwe Zlatan' halen

Laatste update:

Brendan Rodgers is op zoek naar een nieuwe linksback, maar misschien is dit helemaal niet nodig. De trainer van Liverpool doet de afgelopen weken regelmatig een beroep op Jon Flanagan en hoewel de vleugelverdediger rechtsbenig is, doet hij het op de linkerflank uitstekend. The Reds staan dan ook op het punt om de 21-jarige Engels jeugdinternational een nieuw en sterk verbeterd contract aan te bieden. (The Sun)

Paris Saint-Germain wil na ‘de oude’ ook ‘de nieuwe Zlatan Ibrahimovic’. De Zweedse spits is de onbetwiste sterspeler van PSG, maar is al 32 en heeft als voetballer niet het eeuwige leven. De Franse grootmacht zoekt daarom alvast een opvolger en dat zou landgenoot Zackarias Faour moeten worden. De zestienjarige spits is opgeleid door Malmö FF, maar komt sinds afgelopen zomer uit voor Manchester City. (Football Direct News)

Arsenal schijnt de belangrijkste kandidaat te zijn om Adam Lallana over te nemen van Southampton. De middenvelder is bezig aan een uitstekend seizoen en zou ook in de belangstelling van Chelsea en Manchester United staan, maar the Gunners zijn naar verluidt de voornaamste kanshebber om de Engels international in te lijven. Lallana wordt door trainer Arsène Wenger gezien als de opvolger van Mikel Arteta. (Daily Star)

Barcelona is waarschijnlijk niet in staat om het komende jaar aankopen te doen, maar trekt zich daar weinig van aan. De scouts van de Catalaanse grootmacht blijven gewoon hun uren maken en ook in Portugal zit er regelmatig een afvaardiging van Barça op de tribune. Sporting Portugal-middenvelder William Carvalho wordt gevolgd door Barcelona, al zit vrijwel heel Europa achter de 22-jarige Portugees aan. (Record)

Hoe lang kan Zlatan Ibrahimovic nog mee op het hoogste niveau?

Meer nieuws

V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
0
Heeft Sparta goud in handen? 'Hij kan zo bij Ajax, Feyenoord of PSV mee'
2
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
14
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties