Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Paris Saint-Germain ziet kans op komst Ronaldo

Laatste update:

Jonny Evans heeft nog maar een contract voor één seizoen en lijkt komende zomer dus verkocht te moeten worden door Manchester United. Everton toonde al belangstelling voor de 27-jarige verdediger, maar krijgt concurrentie van Tottenham Hotspur. Evans, 39-voudig international van Noord-Ierland, kwam dit seizoen vanwege blessureleed, schorsingen en forse concurrentie tot slechts zeventien wedstrijden. (Manchester Evening News)

Paris Saint-Germain houdt scherp in de gaten wat er komende zomer in Madrid gebeurt. Er wordt gefluisterd dat Cristiano Ronaldo mag vertrekken, zij het onder strenge voorwaarden. Die zijn als volgt: de speler moet zelf ook weg willen én er moet minimaal 125 miljoen euro op tafel komen. Dat laatste vormt mogelijk nog een probleem, want Ronaldo is nog altijd absolute wereldtop, maar is inmiddels wel al dertig jaar oud. (Marca)

Swansea City gaat Lukasz Fabianski een nieuw contract aanbieden. De doelman kwam afgelopen zomer transfervrij over van Arsenal en heeft het dit seizoen voortreffelijk gedaan. The Swans willen de dertigjarige Pool daarvoor belonen en zijn ook van plan om de gelimiteerde transfersom van 5,6 miljoen euro uit de verbintenis van Fabianski te schrappen. Hij ligt nu nog tot 2018 vast bij de club. (The Guardian)

Iago Falqué weet niet waar zijn toekomst ligt. De 25-jarige aanvaller van Genoa scoorde dit seizoen al dertien keer in dertig wedstrijden in de Serie A en zou gevolgd worden door Atlético Madrid, Valencia, Villarreal en een aantal Italiaanse topclubs. “Ik weet niet waar ik volgend seizoen speel. De transfermarkt is onvoorspelbaar, dus ik ga geen domme uitspraken doen. Ik voel me bij Genoa in ieder geval erg thuis”, zegt Falqué. (La Vox de Galicia)

Zie jij Cristiano Ronaldo naar Paris Saint-Germain gaan?

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
10
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
125
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
19
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
39
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties