Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pato kan vanaf komende zomer in Turkije terecht

Laatste update:

Nemanja Vidic is niet de enige speler van Internazionale die met Roberto Mancini in de clinch ligt. Ook Mateo Kovacic kan niet bijster goed met de oefenmeester opschieten en Inter is bereid om de Kroatisch international komende seizoen vanaf twintig miljoen euro te laten gaan. Arsenal heeft concrete belangstelling, maar ook Liverpool en Manchester United volgen de ontwikkelingen op de voet. (Sky)

Alexandre Pato kan vanaf komende zomer weer in Europa terecht. De aanvaller van Sao Paulo, die jarenlang voor AC Milan uitkwam, kan over enkele maanden een voorstel van Fenerbahçe tegemoet zien. De Braziliaanse spits wordt ook met onder meer Everton, Sampdoria en Queens Park Rangers in verband gebracht. Pato heeft in zijn vaderland nog een contract tot eind 2016. (Folha de Sao Paulo)

Barcelona wordt in verband gebracht met Lars Bender, maar van concrete interesse is nog geen sprake. Dat wil zeggen: volgens technisch directeur Rudi Völler van Bayer Leverkusen hebben de Catalanen zich nog niet officieel bij zijn club gemeld voor de 25-jarige middenvelder. “Ik kan verklaren dat niemand van Barcelona contact met ons heeft opgenomen als het om Bender gaat”, laat de voormalig topspits weten. (BILD)

Southampton mengt zich in de race om Max Kruse. De spits is bij Borussia Mönchengladbach bezig aan een uitstekend seizoen en dat resulteerde al in interesse van onder meer VfL Wolfsburg, Spartak Moskou, Tottenham Hotspur, Borussia Dortmund en Schalke 04. Nu ziet ook Ronald Koeman de komst van de Duitser met een prijskaartje van twaalf miljoen euro wel zitten. Wordt vervolgd. (BILD)

Alexandre Pato zou een aanwinst zijn voor Fenerbahçe

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
30
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
147
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
349
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
14
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties