Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Paul Pogba heeft zijn keuze gemaakt

Laatste update:

Laros Duarte heeft zich in de kijker gespeeld in het buitenland. Scouts van onder meer VfB Stuttgart en Stade Rennes zaten zaterdag op de tribune om de middenvelder van FC Groningen te bekijken in het thuisduel met Ajax. (Algemeen Dagblad)

Paul Pogba aast op een terugkeer bij Juventus. De middenvelder, die komende zomer uit zijn contract loopt bij Manchester United, wil de deur naar het eveneens geïnteresseerde Paris Saint-Germain echter nog niet compleet dichtgooien. (Le10sport)

Newcastle United is bereid ver te gaan voor Kalvin Phillips. The Magpies hopen de middenvelder weg te kunnen lokken bij Leeds United met een weeksalaris van omgerekend 150.000 euro. (Daily Mail)

Moise Kean heeft Juventus nog niet kunnen overtuigen. La Vecchia Signora is verplicht de gehuurde aanvaller in de zomer van 2023 over te nemen van Everton, maar zoekt nu naar manieren om hier toch onderuit te kunnen. (La Gazzetta dello Sport)

Petar Musa is op de radar verschenen van Feyenoord. De Kroatische spits van Conference League-tegenstander Slavia Praag komt momenteel op huurbasis uit voor Boavista. (1908.nl)

Zie jij Paul Pogba terugkeren bij Juventus?

Meer nieuws

Marco Reus hakt knoop door en vertrekt na 12 jaar bij Borussia Dortmund
0
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
27
Engelse pers kiest Manchester City-ster als beste speler van de Premier League
33
'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
14
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
10
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties