Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PEC-smaakmaker trekt aandacht van Galatasaray

Laatste update:

Rangers FC hoopt binnenkort zaken te kunnen doen met Arsenal. De Schotten willen Marcus McGuane snel op huurbasis naar Ibrox halen. (The Sun)

Mustafa Saymak heeft een contractaanbieding van PEC Zwolle afgeslagen en zint op een transfer. De smaakmaker van de Zwollenaren kan in januari een mooie stap maken, want Galatasaray is geïnteresseerd in de middenvelder. (Aslan Arenasi)

Ben Gibson lijkt naar West Bromwich Albion te komen als Jonny Evans vertrekt. De verdediger van Middlesbrough staat bovenaan het lijstje met vervangers van de aanvoerder van the Baggies. (Daily Mirror)

Het nieuwe stadion van Everton gaat significant meer kosten dan de eerder begrote 337 miljoen euro. The Toffees hopen hun nieuwe onderkomen in 2022 te kunnen betrekken. (The Sun)

Etienne Reijnen is in het bezit van een aflopend contract en mag FC Groningen om die reden in januari verlaten. Er is nog geen interesse, maar voor de ook overbodige Ruben Jenssen zijn er wel clubs met belangstelling. (Dagblad van het Noorden)

Zie je Mustafa Saymak naar Galatasaray verkassen?

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
0
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
31
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
28
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
13
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties