Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PEC Zwolle hoopt op terugkeer van oude bekende

Laatste update:

Marouane Fellaini heeft de kans om ook na dit seizoen in Engeland te blijven. Bij Liverpool ligt een driejarig contract klaar voor de Belgische middenvelder, wiens verbintenis bij Manchester United momenteel afloopt. (L’Équipe)

PEC Zwolle heeft twee spelers uit de Eredivisie hoog op het verlanglijstje staan. Mike van Duinen van Excelsior en Jesper Drost van FC Groningen moeten volgend seizoen in het shirt van de Zwollenaren spelen. (De Stentor)

Anderlecht heeft een gevoelige transfer in gedachten. Paars-Wit is van plan om Björn Engels, supporter en ex-speler van Club Brugge, terug te halen naar België na een mislukt seizoen bij Olympiacos. (Het Nieuwsblad)

Het begint er steeds meer op te lijken dat Olympique Lyon aan het einde van het seizoen afscheid neemt van Bruno Génésio. Claudio Ranieri en Laurent Blanc zijn de voornaamste kandidaten om het roer bij les Gones over te nemen. (Diverse Franse media)

Met een bedrag van dertig miljoen euro hoopt Everton Aaron Cresswell los te kunnen weken bij West Ham United. Sam Allardyce is zeer gecharmeerd van de verdediger, die zelf een overstap naar the Toffees wel ziet zitten. (The Sun)

Moet FC Groningen meewerken aan een vertrek van Jesper Drost?

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
9
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
68
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties