Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pedro staat ondanks nieuw contract voor transfer

Laatste update:

Christian Benteke kan bijtekenen bij Aston Villa, maar heeft ook opties zat om elders aan de slag te gaan. Ploeggenoot Fabian Delph hoopt uiteraard dat de Belgische spits blijft, maar zal zich nergens mee bemoeien. 'Hij maakt veel goals, dus zijn vertrek zou een groot verlies betekenen. Maar iedereen mag zijn eigen beslissingen nemen. Ik ga hem er niet van overtuigen dat hij moet blijven", zegt Delph eerlijk. (Daily Mirror)

Pedro tekende niet al te lang geleden nog een nieuw contract bij Barcelona, maar dat wil niet zeggen dat hij ook daadwerkelijk blijft. De aanvaller staat opnieuw in de belangstelling van Paris Saint-Germain, dat bereid is om twintig miljoen euro te betalen voor de Spaans international. Pedro lijkt bij los Azulgrana niet in aanmerking te komen voor een basisplek, gezien de supervorm waarin 'MSN' verkeert. (L'Equipe)

Hij heeft nog geen bal geraakt in het shirt van Lazio, maar Ravel Morrison heeft het nu al gehad in Rome. De aanvallende middenvelder tekende in februari een voorcontract bij i Biancocelesti, nadat zijn verbintenis bij West Ham United was ontbonden. Morrison trok alvast naar Rome om zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen, maar kwam van een koude kermis thuis. Hij heeft verschrikkelijk last van heimwee en wil terug naar Engeland. Queens Park Rangers heeft interesse. (Daily Mirror)

Internazionale zal diep in de buidel moeten tasten, wanneer het Éder wil overnemen van Sampdoria. De 28-jarige aanvaller heeft een sterk seizoen achter de rug en debuteerde zelfs in de Italiaanse nationale ploeg. "Hij is een speler van wie ik houd en hij gaat alleen weg als er vijftien miljoen euro op tafel komt. Een club uit Qatar bood 9,5 miljoen euro en kon niet verder gaan, maar dat was niet voldoende", zegt voorzitter Massimo Ferrero van Sampdoria. (Sky Italia)

Paris Saint-Germain zou een mooie club zijn voor Pedro

Meer nieuws

Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
5
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
11
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
13
Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
16
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties