Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pellè kan in Turkije 228 euro per uur verdienen

Laatste update:

FC Porto is alvast bezig met komend seizoen en weet dat Fernando de club waarschijnlijk zal verlaten. Als opvolger hebben de Draken Ali Ghazal op het oog, die nu nog zijn minuten maakt bij het bescheiden CD Nacional. Voor die club speelde de 22-jarige Egyptenaar dit seizoen 24 wedstrijden in de Primeira Liga. Mede dankzij zijn inbreng stevent men af op Europees voetbal. (A Bola)

Graziano Pellè beschikt over een aanbieding van Olympiacos, maar ook Besiktas heeft meer dan gemiddelde interesse. De club uit Turkije biedt de aanvaller van Feyenoord een jaarsalaris van twee miljoen euro; dat is een half miljoen euro meer dan Pellè in Athene kan gaan verdienen. Olympiacos gaat tot een transfersom van vijf miljoen euro voor de Italiaan: het is onduidelijk welk bedrag Besiktas in gedachten heeft om het contract af te kopen. (Fanatik)

AS Roma heeft zich bij Stade Rennes gemeld voor Romain Allesandrini. De aanvallend ingestelde linksback moet een van de versterkingen worden waarmee i Giallorossi komend jaar een nog serieuzere uitdager hopen te zijn voor Juventus. De 25-jarige Allesandrini, wiens achternaam verraadt dat hij Italiaanse roots heeft, was dit seizoen goed voor zes treffers en zeven assists in de Ligue 1. (Diverse Italiaanse media)

Granit Xhaka staat na twee jaar Bundesliga voor een nieuw avontuur. De middenvelder beleeft een prima jaar met Borussia Mönchengladbach en heeft zich in de kijker gespeeld bij Lazio, dat bereid is de vereiste transfersom van zo'n tien miljoen euro op te hoesten voor de Zwitsers international. Xhaka werd door Gladbach in 2012 overgenomen van FC Basel en geldt nog altijd als een van de grootste Zwitserse talenten van dit moment. (Il Tempo)

Voor welke club zou jij kiezen, als je Graziano Pellè was?

Meer nieuws

Strootman heeft contact met Eredivisie-club om eventuele transfer te bespreken
5
Luxeprobleem voor Ronald Koeman bij Oranje? 'Deze jongen is zó veelzijdig'
26
Grote wens waar Noa Lang 50.000 euro voor overhad bij PSV komt eindelijk uit
45
'FC Barcelona kiest een verrassende naam als opvolger van Xavi'
36
RKC-keeper Etienne Vaessen mag zich mogelijk opmaken voor debuut bij Suriname
2
Na dit moment besloot Ruud van Nistelrooij om te stoppen als voetballer
31

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties