Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pellegrini maakt wens voor nieuwe topspits bekend

Laatste update:

Zlatan Ibrahimovic, Geoffrey Kondogbia, Jackson Martínez, Axel Witsel en Luiz Adriano: het rijtje spelers dat geen trek heeft in AC Milan begint langzaam onvoorstelbaar lang te worden. De Italianen geven de moed echter niet op en hebben nu bij Athletic Club aangeklopt voor Aymeric Laporte. De jonge Franse verdediger staat echter ook in de belangstelling van tal van clubs uit Engeland en Spanje. (Corriere dello Sport)

Manchester City neemt zo goed als zeker afscheid van Edin Dzeko en Stevan Jovetic en de club zoekt één topspits om die twee op te volgen. Manager Manuel Pellegrini heeft alvast zijn droomkandidaat kenbaar gemaakt aan de clubleiding: Karim Benzema. De spits van Real Madrid moet bij Manchester City samen met Sergio Agüero en Wilfried Bony vechten om maximaal twee plekken in de basis. (ESPN)

Swansea City-keeper Lukasz Fabianski moet blij zijn met de komst van Kristoffer Nordfeldt. De van sc Heerenveen overgekomen doelman wordt in Wales de concurrent van Fabianski en volgens Roger Freestone, in het verleden goalie van the Swans, is dat goed nieuws voor de eerste keus. “Dit zorgt voor druk, dat houdt hem scherp. Nordfeldt is Zweeds international, die is ook goed”, weet Freestone. (BBC Wales Sport)

Alessandro Del Piero weet dat Andrea Pirlo op weg is naar de Verenigde Staten. Pirlo staat op het punt om een contract te ondertekenen bij New York City FC. “New York is een fantastische stad en de competitie is in ontwikkeling. Het is een belangrijk moment in zijn carrière, maar ik weet zeker dat hij de juiste keuze maakt”, zegt Del Piero, die na zijn loopbaan bij Juventus actief was in Australië en India. (Sky Italia)

Denk je dat Karim Benzema bij Manchester City zou passen?

Meer nieuws

Boy Waterman verraadt onbedoeld het schuilaccount van Noa Lang op Instagram
0
Droomoverstap voor Weghorst komt dichterbij: 'Wout kan voor afkoopsom weg'
2
Ajax hakt knoop door over toekomst van Damián van der Vaart
16
Mario Been ziet 'veel logischere optie' voor Feyenoord dan Nuri Sahin
22
Live meepraten in de Ligue 1: OGC Nice - Paris Saint-Germain
20
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Newcastle United
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties