Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Peperdure Chelsea-ster slaat Paris Saint-Germain af

Laatste update:

Marouane Fellaini moet ervoor zorgen dat een voormalig ploeggenoot naar Manchester United komt. Niet door Séamus Coleman te overtuigen, maar door in ruil voor de 25-jarige rechtsback terug te keren naar zijn ex-club Everton. Trainer Louis van Gaal wil Coleman graag aan zijn selectie toevoegen, terwijl Fellaini niet in zijn plannen voorkomt. Everton is van mening dat Iers international Coleman 25 miljoen euro waard is. (CaughtOffside)

Eden Hazard kan niet anders dan lachen als de belangstelling van Paris Saint-Germain ter sprake komt. De aanvallende middenvelder van Chelsea, die de best betaalde speler is bij zijn club, wordt vaak met de Frans kampioen in verband gebracht en kan een glimlach niet onderdrukken als hij daarmee geconfronteerd wordt. “Elk jaar ben ik de topprioriteit van PSG, maar ieder jaar weer gebeurt er niets. Ik heb het naar mijn zin bij Chelsea”, benadrukt de Belg. (Canal+)

Valencia is geïnteresseerd in de topscorer van FC Porto, maar vist vermoedelijk achter het net. De interesse blijkt niet wederzijds, want als Jackson Martínez bij de Portugese topclub weggaat geeft hij de voorkeur aan een overstap naar de Serie A of de Premier League. Met name in Engeland is er belangstelling voor de 27-jarige spits; de Colombiaans international werd al met onder meer Arsenal en Tottenham Hotspur in verband gebracht. (A Bola)

Medhi Benatia kon niet anders dan ingaan op de aanbieding die Bayern München hem deed. De Marokkaanse verdediger verruilde AS Roma afgelopen zomer voor de Duits kampioen, hoewel ook diverse andere clubs in hem geïnteresseerd waren. “Maar toen Bayern zich meldde, was het duidelijk dat ik naar München zou gaan. Het is een van ’s werelds beste clubs, ik kon hun aanbieding onmogelijk afslaan”, zegt Benatia. (Corriere dello Sport)

Binnen vijf jaar speelt Eden Hazard bij Paris Saint-Germain

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: FC Utrecht - Vitesse
0
Live meepraten in de Eredivisie: FC Volendam - Ajax
0
Man United gaat komende zomer voor man met afkoopclausule van 70 miljoen euro
2
Jordan Henderson en Steven Berghuis keren terug in wedstrijdselectie Ajax
1
Ricky van Wolfswinkel hakt definitief knoop door over toekomst bij FC Twente
9
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties