Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Peter Bosz wil voor drie miljoen zakendoen met Liverpool

Laatste update:

Lazio heeft de beste papieren om Strahinja Pavlovic over te nemen van FK Partizan. De centrale verdediger stond ook in de belangstelling van Celtic. (Daily Record)

Voor Dejan Lovren ligt mogelijk een toekomst in de Bundesliga in het verschiet. Het Bayer Leverkusen van Peter Bosz ziet het wel zitten om de verdediger voor drie miljoen euro te huren van Liverpool. (BILD)

Fiorentina heeft belangstelling voor Yuto Nagatomo van Galatasaray. Op zondag 11 augustus troffen beide clubs elkaar in een vriendschappelijk duel en de linksback maakte schijnbaar een goede indruk. (Diverse Italiaanse media)

Ondanks geruchten over een transfer naar Paris Saint-Germain lijkt Gianluigi Donnarumma bij AC Milan te blijven. De doelman wil zelf nergens heen en zijn club wil hem bovendien niet laten gaan. (Sky Italia)

Pedri González staat nadrukkelijk in de belangstelling van Barcelona. De piepjonge middenvelder van Las Palmas geniet verder eveneens interesse van Chelsea en een aantal andere Engelse club. (AS)

Zou jij Dejan Lovren een goede aanwinst vinden voor Bayer Leverkusen?

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: FC Dordrecht - Willem II
1
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: Telstar - FC Groningen
0
Live meepraten in de Eredivisie: Almere City FC - sc Heerenveen
0
'Bayern München schakelt na afwijzing Rangnick door naar Julen Lopetegui'
1
EK haalbaar? Arteta bevestigt terugkeer Jurriën Timber in selectie Arsenal
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties