Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pogba en Vidal voor 120 miljoen naar dezelfde club

Laatste update:

Het lijkt erop dat Wilfried Bony de man wordt die Luis Suárez moet doen vergeten in Liverpool. The Reds zijn al een tijdje in onderhandeling met Swansea City, dat 24 miljoen euro voor de Ivoriaan verlangt, maar tot nog toe slechts 16 miljoen geboden heeft gekregen. Liverpool gaat dat bedrag verhogen naar negentien miljoen euro en hoopt nu dat ook the Swans water bij de wijn doen. (Goal)

Liverpool heeft al circa 65 miljoen euro uitgegeven, maar dat is nog lang niet alles. The Reds willen ook Arturo Vidal én Paul Pogba ophalen bij Juventus. Het is wel duidelijk dat er een gigantische geldsom benodigd is om de twee tegelijkertijd weg te halen uit Turijn: 120 miljoen euro zal genoeg moeten zijn. Liverpool wordt ook nog altijd in verband gebracht met Marco Reus van Borussia Dortmund. (Daily Mirror)

Het lijkt er niet meer op dat Juan Cuadrado zijn loopbaan voortzet in Barcelona. De Colombiaan is al lange tijd in beeld bij de Catalanen, die echter weigeren om aan de vraagprijs van Fiorentina (veertig miljoen euro) te voldoen. Naast Barça zijn ook AS Roma en Bayern München serieus in de race om de handtekening van de rechtervleugelverdediger, die net als Dani Alves de hele flank kan bestrijken. (El Mundo Deportivo)

Simone Scuffet gaat voorlopig nog nergens heen. De achttienjarige doelman van Udinese is in beeld bij clubs als Atlético Madrid, Arsenal en Juventus, maar volgens zijn zaakwaarnemer is het nog te vroeg om uit Udine te vertrekken. 'Wij denken dat het beter voor hem is om verder te rijpen in een omgeving waar de druk minder groot is en waar hij de kans krijgt om fouten te maken", klinkt het bijzonder verstandig. (Corriere dello Sport)

Met Arturo Vidal en Paul Pogba erbij wordt Liverpool kampioen

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
2
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
24
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
21
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
12
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties