Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pogba kan fraai voorstel uit Londen tegemoet zien

Laatste update:

De kans is aanwezig dat we Michael Essien niet meer op de Europese velden zien. De 32-jarige middenvelder speelde fantastisch bij Olympique Lyon en Chelsea, maar zijn beste jaren liggen alweer even achter ons. Bij AC Milan is Essien in het bezit van een aflopende verbintenis en het lijkt erop dat hij de overstap gaat maken naar de Verenigde Staten. FC Dallas heeft interesse. (La Gazzetta dello Sport)

Chelsea kan Manchester United en Paris Saint-Germain wel eens de voet dwars gaan zetten inzake Paul Pogba. Hoewel José Mourinho het niet hardop bevestigt, is hij wel degelijk geïnteresseerd in een samenwerking met de voormalig Golden Boy-winnaar. Juventus gaf al aan dat Pogba misschien niet eeuwig te behouden is, omdat de salarissen buiten Turijn hoger liggen. Mourinho weet dat ook en wil Pogba in de zomer een fraai voorstel doen. (Tuttosport)

Godfred Donsah staat voor een toptransfer naar de Premier League. De achttienjarige middenvelder transfereerde afgelopen zomer van Palermo naar Cagliari en daar maakt hij veel indruk. Donsah brak door in de hoofdmacht en hij wordt nauwlettend in de gaten gehouden door scouts van Tottenham Hotspur. The Spurs willen graag weten wat de vraagprijs is van de jonge Ghanees. (Daily Mail)

Manager Mick McCarthy van Ipswich Town wil supertalent Tyrone Mings niet kwijt, maar dat lijkt een lastig verhaal te worden. In het recente verleden toonde Arsenal al interesse en Newcastle United maakt nu echt werk van de mandekker. The Magpies willen de 21-jarige verdediger nu al hebben, zodat hij zes maanden te tijd heeft om zich aan te passen. Komend seizoen moet hij er dan staan op St James’ Park. (Daily Mirror)

Denk je dat Paul Pogba komende zomer vertrekt bij Juventus?

Meer nieuws

PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
20
Joey Kooij duikt op bij Eredivisie-duel: 'Kan toch niet waar zijn?'
11
Vitesse-overname Parry definitief van de baan na uitspraak beroepscommissie
9
Besiktas kan seizoen kleur geven met eerste bekerfinale sinds 2020/21
3
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
11
Schalke 04 handhaaft zich middels klinkende zege in de 2. Bundesliga
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties