Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pogba moet nog snel in vliegtuig naar Engeland

Laatste update:

Bournemouth hoopt zich voor dinsdagavond te versterken met Charlie Austin. De 26-jarige aanvaller maakte vorig seizoen achttien doelpunten in de Premier League en werd in de zomer met verschillende clubs in verband gebracht, maar bleef telkens bij Queens Park Rangers. Daar komt nu dus mogelijk verandering in, aangezien Bournemouth een bod wil uitbrengen. De vraagprijs bedraagt 21 miljoen euro. (Daily Mirror)

José Mourinho zegt dat het niet zo is, maar bij Chelsea is intern wel degelijk paniek uitgebroken na de povere start van het seizoen. The Blues gaan alles in het werk stellen om Paul Pogba voor dinsdagavond binnen te halen. De sterspeler van Juventus is peperduur en eist een waanzinnig salaris, maar nood breekt nu eenmaal wetten. De Londenaren zouden op afstand al gesprekken voeren met de middenvelder: als de boel rond is, kan hij het vliegtuig in naar Engeland. (Daily Star)

Denis Cheryshev is nog altijd speler van Real Madrid, waar hij waarschijnlijk niet veel zal spelen. Er bestaat echter een kans dat de Rus alsnog zijn biezen pakt en elders aan de slag gaat. Liverpool wil de vleugelaanvaller op de laatste dag dat de Engelse transfermarkt geopend is inlijven. Gesprekken tussen de speler en the Reds zouden al in volle gang zijn. (The Metro)

Pione Sisto was deze zomer even in beeld bij Ajax, maar de aanvaller speelt nog steeds voor Midtjylland. Hij sluit echter niet uit dat er nog iets gaat gebeuren, maar dan moet het wel om een Engelse club gaan. Daar is de transfermarkt nog even open. “Als ik nog in de situatie kom dat ik een transfer moet maken, dan moet het wel naar een club zijn die me speeltijd kan garanderen”, laat Sisto alvast weten. (TV2)

Denk je dat Chelsea er goed aan doet Paul Pogba nu nog te kopen?

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
0
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
0
Marco Reus geeft afscheidstournee meteen glans, ook Malen scoort
0
Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
8
Becker schudt Sinkgraven van zich af en scoort prachtig uit 'onmogelijke' hoek
1
Arsenal legt de bal weer bij Manchester City na overwinning op Bournemouth
65

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties