Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Premier League-club biedt ruim tien miljoen op Hoedt

Laatste update:

Omdat Troupée niet haalbaar blijkt, heeft AZ de aandacht verlegd naar Jonas Svensson. De Noorse rechtsbak en tevens international staat onder contract bij Rosenborg BK. (De Telegraaf)

Leicester City heeft een bod van 10,5 miljoen euro uitgebracht op Lazio-verdediger Wesley Hoedt. Ook West Ham United, Middlesbrough, Southampton en Hamburger SV hebben interesse. (Sky Sports)

PSV houdt vast aan een vraagprijs van minimaal twintig miljoen euro voor Davy Pröpper. Zenit Sint-Petersburg bood veertien miljoen en is niet van plan om de vraagprijs af te tikken. (Algemeen Dagblad)

Asmir Begovic is zijn reserverol bij Chelsea beu en heeft zijn zinnen gezet op een vertrek. Bournemouth is de belangrijkste kandidaat om de Bosnische keeper over te nemen. (Daily Mirror)

Als vervanger voor Begovic hebben 'the Blues' hun zinnen gezet op Craig Gordon. Een eerste bod op de keeper is afgewezen door Celtic. (Daily Record)

Is Wesley Hoedt al goed genoeg voor het Nederlands elftal?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
1
Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0
Speler van Borussia Dortmund reist om deze reden apart naar CL-kraker in Parijs
3
Derksen ergert zich groen en geel aan sportverslaggever: 'Het is zo stuitend'
15
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
12
Ajax shopt bij Sparta en haalt jongere broer van Jorrel Hato naar Amsterdam
42

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties