Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Premier League-club geeft komst van Dost niet op

Laatste update:

Iñaki Williams wordt naar verluidt gevolgd door clubs als Juventus, Everton en Real Madrid. De zaakwaarnemer van de 21-jarige aanvaller, Felix Tainta, weet echter van niets: “Niemand heeft contact met ons opgenomen. Maar als hij zich zo blijft ontwikkelen, kan hij natuurlijk bij iedere club spelen”, klinkt het. Athletic Club wil het tot medio 2017 doorlopende contract van Williams overigens binnenkort verlengen. (Contra Radio)

Bas Dost werd in oktober in verband gebracht met Barcelona, maar dat gerucht lijkt niet serieus te hoeven worden genomen. Een club die wel concrete belangstelling heeft voor de 26-jarige aanvaller, is Newcastle United. The Magpies zouden in de zomer ook al achter de Oranje-international aan hebben gezeten en willen in januari toeslaan. Dost staat bij VfL Wolfsburg nog tot de zomer van 2017 onder contract. (Sky Sports)

Lewis Cook trekt de laatste weken de aandacht van tal van clubs. De achttienjarige middenvelder van Leeds United is bezig aan zijn grote doorbraak en werd al in de gaten gehouden door Manchester United, Liverpool, Manchester City en Chelsea. Bournemouth en Stoke City hebben zich nu aan het rijtje potentiële nieuwe werkgevers toegevoegd. (Daily Star)

Garry Monk staat onder druk bij Swansea City, maar moet niet worden ontslagen. Dat zegt de 38-jarige Danny Mills, oud-rechtsback van onder meer de nationale ploeg van Engeland en Manchester City: “Natuurlijk gaat het om resultaat, maar deze club kijkt naar de lange termijn en welke trainer zou het beter doen? Ik denk dat het een beetje naïef zou zijn om Monk nu te ontslaan”, aldus Mills. (Radio Wales Sport)

Bas Dost kan het beste...

Meer nieuws

Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
0
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
10
Hevige speculaties bij RTV Oost: 'Gevoel zegt dat hij vertrekt bij FC Twente'
6
'Inter Miami treedt in onderhandeling en wil 'Lionel Messi-bolwerk' uitbreiden'
2
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
6
Live meepraten in de Europa League: Olympique Marseille - Atalanta
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties