Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pérez deed op deadlineday nog wanhoopspoging

Laatste update:

Lucas Biglia heeft het naar zijn zin bij Lazio. De middenvelder werd wel eens genoemd bij grotere clubs, maar gaat zijn contract bij zijn huidige werkgever verlengen tot medio 2021. (Corriere dello Sport)

Florentino Pérez heeft op deadlineday nog een keer naar Paris Saint-Germain gebeld, in een poging Marco Verratti te kopen. Een transfer van de middenvelder bleef echter onbespreekbaar. (Don Balón)

Alexandre Lacazette heeft een contractaanbieding van Olympique Lyon afgeslagen. De spits is ontevreden over een gelimiteerde transfersom van zeventig miljoen euro. (L’Équipe)

Besiktas was dicht bij de komst van Manoel. De Braziliaanse verdediger stemde in met een vijfjarig contract, maar Cruzeiro weigerde uiteindelijk om hem te laten gaan. (UOL Esporte)

Diego Poyet keert mogelijk terug in het Engelse voetbal. De middenvelder liet zijn contract bij West Ham United ontbinden en wordt gevolgd door clubs uit de Championship. (Daily Mirror)

Marco Verratti zou Real Madrid duidelijk sterker maken

Meer nieuws

Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
0
Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
5
Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
41
Feyenoord zwaait al voor Slot en Van Persie nog een belangrijke trainer uit
7
Pasveer, Openda, Kashia en tal van andere (oud-)spelers schieten Vitesse te hulp
62
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties