Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pérez heeft steropvolger van Ronaldo op het oog

Laatste update:

Alexandre Pato zou wel eens de eerste noemenswaardige aankoop van Jürgen Klopp bij Liverpool kunnen worden. De voormalig aanvaller van AC Milan heeft aangegeven dat hij graag terug zou willen keren naar Europa en Liverpool is bereid om twintig miljoen euro te betalen voor Pato. De speler zelf krijgt liefst veertig procent van dat bedrag; de resterende zestig procent gaat naar Corinthians. (O Globo)

Robert Lewandowski scoort aan de lopende band en dat krijgt men logischerwijs ook in Spanje mee. Real Madrid houdt voorzichtig rekening met een vertrek van steraanvaller Cristiano Ronaldo en voorzitter Florentino Pérez zou Lewandowski daarom graag naar het Santiago Bernabéu willen halen. “Hij zou in de toekomst naar Engeland of Spanje kunnen gaan”, zei Lewa’s zaakwaarnemer al eens. (SportYou)

Antonio Cassano heeft het alweer gezien bij Sampdoria. Bij een tactische training, elf tegen elf, had coach Walter Zenga een speler te veel en het was Cassano die niet mee mocht doen. De aanvaller is daar zo boos over, dat hij bij Atalanta heeft geïnformeerd of die club interesse heeft. Cassano speelde dit seizoen zeven wedstrijden voor Sampdoria, al stond hij slechts twee keer in de basis. (Sky Italia)

John Carver lijkt Europa te gaan ontvluchten. De man die tussen februari 2008 en april 2009 hoofdcoach was van Toronto FC is opnieuw op weg naar de Major League Soccer. Carver zakte door het ijs bij Newcastle United en hij is op zoek naar een nieuwe uitdaging. Het is nog niet bekend of en welke clubs precies interesse hebben in Carver, die bij Newcastle acht van zijn tien wedstrijden verloor. (Goal)

Robert Lewandowski zou goed passen bij Real Madrid

Meer nieuws

Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
0
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
8
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
6
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
74

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties