Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSG biedt 75 miljoen euro voor Barça-middenvelder

Laatste update:

FC Volendam heeft voor volgend seizoen zijn pijlen gericht op Frank Olijve. De Volendamse club schijnt de aanvoerder van de Drentenaren al te hebben benaderd. Olijve is bezig aan zijn tweede seizoen bij FC Emmen. Daarvoor kwam de geboren Amsterdammer, die de jeugdopleiding van Ajax doorliep, uit voor FC Groningen en PEC Zwolle. Wordt ongetwijfeld vervolgd. (RTV Drenthe)

Sergio Busquets lijkt te gaan bijtekenen in Barcelona, waar zijn contract zal worden verlengd tot medio 2019. Er is echter een mogelijkheid dat de middenvelder voor iets anders kiest: Paris Saint-Germain wil namelijk tussen beide komen. De Fransen hebben 75 miljoen euro over voor de controleur en zijn tevens bereid tegemoet te komen aan de salariswens van de international. Die zou rond de tien miljoen euro per jaar liggen. (Sport)

Miralem Pjanic werd onlangs in verband gebracht met Liverpool, dat hem na dit seizoen zou willen weghalen bij AS Roma. Daar weet de spelmaker uit Bosnië echter niks van. 'Er is geen contact geweest", beweert hij. "Het enige waar ik op dit moment mee bezig ben, is AS Roma." De 24-jarige technicus staat nog tot de zomer van 2018 onder contract in Rome en zou ruim dertig miljoen euro moeten kosten. (La Stampa)

Het aantal aanbidders voor Max Kruse neemt snel toe. De spits van Borussia Mönchengladbach laat dit seizoen zien waartoe hij in staat is (zeven goals en vier assists) en ook Schalke 04 is daarvan onder de indruk. Daarmee sluit de club van Klaas-Jan Huntelaar aan in een lange rij van aanbidders: VfL Wolfsburg, Spartak Moskou en Tottenham Hotspur toonden eerder al concrete interesse. (BILD)

Denk jij dat Sergio Busquets ooit voor een andere club dan Barcelona zal spelen?

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
0
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
19
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties