Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSG bood Cavani aan voor Barcelona-aanwinst

Laatste update:

Tom Cleverley lijkt niet meer te rekenen op een terugkeer op Old Trafford. De middenvelder wordt dit seizoen verhuurd aan Aston Villa en baarde onlangs opzien door een speciaal voor hem gemaakt Manchester United-horloge te koop te zetten. Het sieraad van Hublot is voorzien van de initialen van de 25-jarige speler en zijn rugnummer (23). Naar verluidt vraagt Cleverley een slordige 20.000 euro voor het kleinood. (Daily Mail)

Barcelona was afgelopen zomer niet de enige club die interesse toonde in Luis Suárez. Ook Paris Saint-Germain zat achter de Uruguayaanse aanvaller aan en stelde Liverpool een ruildeal voor. De Fransen waren bereid om Edinson Cavani naar Anfield te sturen, maar Suárez had de knoop al doorgehakt en voor Barcelona gekozen. Liverpool hoopte vervolgens Alexis Sánchez in de deal te betrekken, maar dat lukte niet. (France Football)

Seydou Doumbia heeft zich dinsdag nadrukkelijker in de etalage gezet. De aanvaller maakte in de Champions League-thuiswedstrijd tegen Manchester City het verschil en hielp CSKA Moskou aan een punt. De 26-jarige Ivoriaan staat nu in de belangstelling van onder meer Newcastle United. The Magpies weten dat Doumbia nog maar een contract voor anderhalf jaar heeft in Rusland. (Diverse Engelse media)

Fabio Quagliarella stapte in de zomer van Juventus over naar stadsgenoot Torino, maar had ook voor Napoli kunnen kiezen. De nu 31-jarige aanvaller stond eerder al eerder onder contract in Stadio San Paolo: “Ik hoopte dat ik terug kon keren en hoorde naderhand ook dat die mogelijkheid er was. Ik wilde Napoli nooit verlaten en zal altijd van die club blijven houden. Ik wilde maar naar twee clubs: Napoli of Torino”, zegt hij. (Tiki Taka)

Luis Suárez had beter naar Paris Saint-Germain kunnen gaan

Meer nieuws

Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
8
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
11
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
13
Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
17
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties