Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSG en Bayern München willen Barcelona pijn doen

Laatste update:

Manchester United betaalde een vermogen voor Luke Shaw, maar Louis van Gaal ziet het niet in hem zitten. Volgens René Meulensteen, die in het verleden zelf tot de trainersstaf behoorde op Old Trafford, vindt de huidige hoofdcoach linksback Shaw geen geweldige voetballer. “En dat verbaast me zeer. Van Gaal zal toch geweten hebben dat ze hem gingen halen, en Shaw is een groot talent”, vindt Meulensteen. (talkSPORT)

In het contract van Munir El Haddadi staat een clausule, waardoor het talent voor twaalf miljoen euro kan worden opgepikt. Paris Saint-Germain en Bayern München vinden de jonge aanvaller bijzonder talentvol en denken na over het activeren van die clausule. Barcelona moet dan serieus aan de onderhandelingstafel plaatsnemen, al is het natuurlijk ook de vraag of El Haddadi zelf weg wil uit Camp Nou. (Le 10 Sport)

Atlético Madrid heeft een slechte week achter de rug, met een nederlaag tegen Olympiacos en een gelijkspel tegen Celta de Vigo. Volgens Joao Miranda komt dat mede door het vertrek van enkele belangrijke spelers in de zomer: "Dit team verdedigt met het hele elftal, van de spits tot de defensie. Het is normaal dat de nieuwe spelers daaraan moeten wennen, maar we werken er hard aan", aldus de Braziliaan. (AS)

Marcelo Bielsa zou wel eens snel weer weg kunnen zijn bij Olympique Marseille. De coach is niet tevreden over de transfers die in de afgelopen zomer zijn gedaan en kan na dit seizoen alweer afscheid nemen. "Ik heb een tweejarig contract, maar de mogelijkheid om na een jaar weer weg te gaan. Dat was op mijn verzoek, want ik plan nooit voor de lange termijn", maakt Bielsa duidelijk. (Canal+)

Denk je dat Munir El Haddadi bij Barcelona zal blijven?

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties