Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSG en Real Madrid plannen sensationele ruildeal

Laatste update:

Het is tot op heden geen al te gelukkige transferperiode voor Manchester United. Spelers als Memphis Depay, Bastian Schweinsteiger en Matteo Darmian kwamen weliswaar naar Old Trafford, maar nog veel vaker grepen the Red Devils mis. Als pleister op die wonde moet nu Felipe Anderson gaan komen. De Braziliaan wil graag weg bij Lazio nu die club er niet in is geslaagd om zich te plaatsen voor de Champions League. Hij kost veertig miljoen euro. (The Sun)

Paris Saint-Germain en Real Madrid gaan nog voor vuurwerk zorgen in de laatste dagen van de transfermarkt. De clubs bereiden een ruildeal voor: Zlatan Ibrahimovic komt naar het Santiago Bernabéu, terwijl Benzema terugkeert in zijn geboorteland. Ibrahimovic moet 20 miljoen euro kosten en Benzema 45, waardoor PSG nog 25 miljoen euro dient over te maken naar de Spaanse hoofdstad. (Sport)

Sevilla wil de van Barcelona gehuurde Denis Suárez absoluut niet kwijt. De middenvelder is bezig aan zijn tweede jaar als huurling van Barcelona, maar veel speelminuten lijkt hij niet te gaan krijgen. Villarreal is bereid om Suárez voor drie miljoen euro over te nemen, maar Sevilla wil hem toch niet kwijt. Suárez speelde niet in de Europese Super Cup tegen Barcelona en de eerste competitiewedstrijd tegen Málaga miste hij ook. (AS)

Domenico Criscito blijft bij Zenit Sint-Petersburg. De linkerverdediger staat in de nadrukkelijke belangstelling van Internazionale, maar heeft laten weten dat hij bij Zenit wil blijven. Hij verlengde in maart nog zijn contract tot de zomer van 2018. Concullega Cristian Ansaldi lijkt ook in Rusland te blijven; de 28-jarige Argentijn was onlangs in Lissabon om het Benfica te onderhandelen, maar heeft geen akkoord kunnen bereiken. (Sovsport)

Wie vind je beter?

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Joey Veerman deelt selfie met Liverpool-icoon die hij op Ibiza maakte
0
Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
11
NAC lacht om uitspraken Roda-trainer Sibum: 'Die stond bij ons op repeat'
1
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
7
Berucht 'contractservetje' van Lionel Messi geveild voor absoluut megabedrag
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties