Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSG voert gesprekken over transfer van 60 miljoen

Laatste update:

Arsenal lijkt ook afscheid te gaan nemen van Granit Xhaka. De Zwitserse middenvelder is dicht bij een overstap naar AS Roma. (Daily Express)

De gesprekken tussen Paris Saint-Germain en Internazionale over Achraf Hakimi zijn nog gaande. Momenteel wordt gesproken over zestig miljoen euro, maar Inter zet in op tachtig miljoen euro. (Fabrizio Romano)

PSG is echter niet de enige club met belangstelling voor Hakimi. Chelsea heeft een bod uitgebracht en heeft met Emerson Palmieri en Andreas Christensen spelers die Inter als interessant ruilmiddel ziet. (Sky Italia)

AC Milan hoopt korting te krijgen van Brescia op Sandro Tonali. De optie tot koop bedraagt 15 miljoen euro plus 10 miljoen aan variabelen, maar Milan hoopt zaken te doen voor 10 miljoen plus 5 miljoen euro. (Sky Italia)

AC Milan heeft de gesprekken met Barcelona over Junior Firpo heropend. De Serie A-club hoopt ook spoedig een akkoord te bereiken met Real Madrid over het langer huren van Brahim Díaz, met optie tot koop. (Fabrizio Romano)

Zie jij Achraf Hakimi naar Paris Saint-Germain verkassen?

Meer nieuws

Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
29
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
24
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
11
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
1
Lang kijkt recht in camera, laat zijn tanden zien en waarschuwt Feyenoord
32
Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties