Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSG wil dure Xavi, Mourinho komt met lijstje

Laatste update:

André Villas-Boas wordt niet alleen genoemd bij Internazionale, maar zou ook in beeld zijn bij Barcelona. Hoewel de Portugees nog altijd de trainer is van Chelsea, maar er wordt al volop gespeculeerd over zijn opvolger in Londen én over zijn eigen toekomst. Dat hij de erfenis van Josep Guardiola op zich neemt acht Villas-Boas echter onwaarschijnlijk. “Het lijkt me dat die verhalen niet kloppen”, aldus de coach. (TSF)

Paris Saint-Germain schijnt daadwerkelijk kans te maken om Xavi in huis te halen. Bronnen rondom de middenvelder van Barcelona zouden de Franse topclub hebben medegedeeld dat de Spanjaard een overgang naar Frankrijk wel ziet zitten. Volgens een clausule in zijn contract mag Barça tachtig miljoen euro vragen voor Xavi, maar de Arabische eigenaren van PSG zouden voor dat bedrag niet terugdeinzen. (AS)

Udinese is niet bang dat het trainer Francesco Guidolin na dit seizoen of nog daarvoor kwijtraakt. Mede dankzij de gedegen oefenstof van de 56-jarige coach staat de club keurig derde en dat heeft de interesse gewekt van Internazionale. I Nerazzurri stelden na het vertrek van José Mourinho (zomer 2010) al vier nieuwe trainers aan en Claudio Ranieri moet wellicht snel weg. Bij Udinese rekent men erop dat Guidolin gewoon blijft. (Il Sussidiario)

Atlético Madrid staat inmiddels positief tegenover een transfer van Joel naar Manchester City. De Spanjaarden lieten in februari nog weten dat zij hun getalenteerde keeper niet kwijt wilden, aangezien hij de beste optie voor de toekomst is na Chelsea-huurling Thibaut Courtois. Het lijkt er echter op dat een gevulde zak geld van the Citizens wonderen heeft gedaan. Gesproken wordt over een transfersom van zeven miljoen euro voor de 21-jarige doelman. (Daily Mail)

José Mourinho heeft een lijstje van zes spelers die hij graag naar Real Madrid ziet komen neergelegd bij Florentino Pérez. De doelwitten van de voorzitter zelf (Neymar, Fernando Llorente en Thiago Silva) staan daar echter niet op: Mourinho zou graag zien dat Kyle Walker (Tottenham), Fernando (FC Porto), Nemanja Vidic (Man Utd), Eden Hazard (Lille), Mario Götze (Dortmund) of Mario Fernandes (Gremio) komt. (AS) (Gremio komt.)

AS Roma denkt in de Franse competitie een ideale sparringpartner voor Daniele De Rossi te hebben gevonden. Bij Valenciennes staat Carlos Sánchez onder contract en met hem op het middenveld presteert het team goed in de middenmoot. Het contract van de 26-jarige Colombiaan loopt in de zomer ten einde en Roma wil van die gelegenheid gebruikmaken om haar middenveld in de breedte te versterken. (France Football)

Omdat Manchester United geen werkt maakt van Neven Subotic, gaat Paris Saint-Germain dat doen. De sterke Serviër was vorig jaar een sleutelspeler in de kampioensploeg van Borussia Dortmund, maar niemand durfde vervolgens de achttien miljoen euro te betalen die de Duitsers voor hem vroegen. In Parijs kijkt men niet op een miljoen meer of minder, zeker niet omdat men vermoedt dat Subotic in de toekomst nog meer op kan brengen. (Le Parisien)

Hoeveel geld is Xavi waard?

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
'Ajax krijgt concurrentie van Europese topclubs in strijd om 18-jarige spits'
4
Bekersucces Manchester United heeft enorme gevolgen voor Chelsea én Newcastle
20
Heidenheim mag zich opmaken voor Europees debuut door bekerwinst Leverkusen
6
Erik ten Hag mag mogelijk toch aanblijven als manager van Manchester United
54
Het voormalig talent van Ajax en RB Leipzig dat via Oostenrijk naar de top wil
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties