Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSG wil winkelen bij Bayer Leverkusen

Laatste update:

Napoli is bereid om Kalidou Koulibaly komende zomer te verkopen. Een bod van honderd miljoen euro van Manchester United was afgelopen zomer niet genoeg om de verdediger los te weken uit Napels. (The Sun)

Kai Havertz staat in de belangstelling van Paris Saint-Germain. Zowel sportief directeur Leonardo als trainer Thomas Tuchel is overtuigd van de meerwaarde van het talent van Bayer Leverkusen. (beIN Sports)

Lewis Cook kan Bournemouth mogelijk inruilen voor een stap hogerop. De prestaties van de middenvelder worde scherp in de gaten gehouden door Liverpool en Chelsea. (Daily Mirror)

Massimiliano Allegri is benaderd om het roer over te nemen bij Everton. De club uit Liverpool staat op een teleurstellende achttiende plaats op de ranglijst van de Premier League. (Daily Star)

Denis Zakaria heeft zich in de kijker gespeeld bij twee clubs uit Engeland. Tottenham Hotspur en Manchester United hebben de middenvelder van Borussia Mönchengladbach in het vizier. (Daily Star)

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties