Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSG wordt nerveus en reserveert 100 miljoen euro

Laatste update:

Eric Dier snapt niet waarom Harry Kane geen kans maakt op de Ballon d'Or. De middenvelder van Tottenham Hotspur benadrukt dat zijn ploeggenoot topscorer van de Premier League werd en een fantastisch seizoen had. (London Evening Standard)

Paris Saint-Germain wordt nerveus van de interesse van Manchester United in Antoine Griezmann. De Fransman moet de nieuwe koning van Parijs worden en dus is Paris Saint-Germain bereid de afkoopsom van 100 miljoen euro op te hoesten. (Sport)

Georges Leekens staat op het punt voor de tweede keer in zijn carrière bondscoach van Algerije te worden. Dat was hij in 2003 ook al, maar destijds vertrok hij na een aantal maanden. (BBC)

Didier Drogba ligt op ramkoers met Montreal Impact. De Ivoriaan wilde twee weken geleden niet op de bank zitten, traint sindsdien niet mee en is nu niet meegereisd naar Washington D.C. voor de play-offs. (RDS)

Maxi Rodríguez denkt dat het kan kloppen dat Lionel Messi in de toekomst terugkeert naar Newell’s Old Boys in Argentinië. Dat zal gebeuren na het WK van 2018, daarvoor is volgens de ex-speler van onder meer Atlético Madrid en Liverpool geen optie. (Tyc Sports)

Denk je dat Antoine Griezmann naar Paris Saint-Germain wil?

Meer nieuws

'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
0
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
0
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
14
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
3
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77
Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
47

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties