Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSG zet voormalig Ajax-uitblinker niet uit het hoofd

Laatste update:

Borussia Dortmund krabbelt weer wat op en speelt aankomende zaterdag de beladen derby met aartsrivaal Schalke 04. Het is goed mogelijk dat Dortmund nog voor deze ontmoeting met goed nieuws voor de supporters kan komen: de onderhandelingen met Ilkay Gündogan over een nieuw contract zouden bijna afgerond zijn. 'Ik kan er niets over zeggen", glimlachte de middenvelder, toen hij hiermee werd geconfronteerd. (BILD)

Laurent Blanc is een uitgesproken fan van Christian Eriksen en de Deen blijft in beeld bij Paris Saint-Germain. Tottenham Hotspur speelde zondagmiddag tegen West Ham United en er zat een scout van PSG op de tribune op White Hart Lane, om Eriksen in actie te zien. De voormalig Ajacied deed in de Londense derby overigens maar een helft mee. Eriksen is bezig aan zijn tweede seizoen bij Tottenham. (L'Équipe)

Diego is niet van plan weg te gaan bij Fenerbahçe. De fijnbesnaarde aanvallende middenvelder zou op weg zijn naar de uitgang, maar daar is volgens de Braziliaan niets van waar. “Ik heb nog een contract voor drie seizoenen en ik heb nog veel te bereiken met deze club. Ik ben gekomen om prijzen te pakken”, zegt de man die zijn beste jaren kende in de Bundesliga. (Fanatik)

Danilo kan naar Real Madrid en Barcelona en daarom is de kans nihil, dat hij na het seizoen nog onder contract staat bij FC Porto. De Portugese topclub probeert het contract van de 23-jarige rechtsachter nog wel te verlengen, maar dat gaat natuurlijk niet meer lukken. Danilo en zijn gevolg hebben de gesprekken met de club stopgezet; geïnteresseerde clubs kunnen definitief toehappen. (A Bola)

Christian Eriksen kan het beste...

Meer nieuws

'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
0
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
5
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
8
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties