Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV blijft hopen op verdediger in januari

Laatste update:

Niets is zo veranderlijk als de gemoedstoestand van Aurelio De Laurentiis, weet ook Rafael Benítez. De voorzitter van Napoli was voor aanvang van dit seizoen van plan om met de trainer te gaan praten over verlenging van zijn contract, dat komende zomer afloopt. Toen Napoli de competitie matig begon ging dat voornemen in de ijskast, maar nu er drie keer op rij is gewonnen wil De Laurentiis toch weer met Benítez in gesprek. (Corriere del Mezzogiorno)

PSV zegt niet in contact te staan met FC Porto over Diego Reyes, maar de kans dat de Mexicaanse stopper in de winterstop naar Nederland komt, is desondanks groot. In Portugal komt de 22-jarige verdediger niet in het stuk voor en volgens bronnen wil de jongeling dolgraag naar Eindhoven komen om zijn ontwikkeling voort te zetten. De aanwezigheid van Andrés Guardado is daarbij geen onbelangrijke factor. (Brabants Dagblad)

André Ayew wacht rustig af welke clubs hem de komende maanden zullen benaderen. De vleugelspeler van Olympique Marseille is na dit seizoen transfervrij en dus verwacht zaakwaarnemer Federico Pastorello dat er werk aan de winkel is. “Ik kan nu al bevestigen dat Napoli zich afgelopen zomer meldde. En vanwege het aflopende contract van Ayew zal er wel weer belangstelling komen”, voorspelt Pastorello. (Sky Italia)

Het is onduidelijk of Maxwell nog lang actief zal zijn als profvoetballer. De linksback van Paris Saint-Germain zette een punt achter zijn interlandcarrière, maar of de 33-jarige Braziliaan doorgaat bij PSG valt ook nog te bezien. “Ik weet niet tot wanneer ik blijf voetballen, daar ga ik in februari over nadenken. Misschien stop ik na dit seizoen wel, dat ligt ook aan wat de club wil en wat ik aangeboden krijg”, zegt de voormalig Ajacied. (France Bleu)

PSV kan nog wel een extra centrale verdediger gebruiken

Meer nieuws

ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
0
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
13
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties