Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV en Twente strijden met Chelsea om Inter-verdediger

Laatste update:

Anderlecht dreigt Frank Acheampong te verliezen. Hull City gaat opnieuw een poging wagen om de verdediger binnen te halen. (Daily Star)

Zinho Vanheusden is in de toekomst mogelijk te bewonderen in de Eredivisie. FC Twente en PSV hebben de jonge verdediger van Internazionale op het oog, evenals AA Gent, RSC Anderlecht, Borussia Dortmund en Chelsea. (FC Inter News)

Als het aan Michael Ballack ligt, vertrekt Eden Hazard komende zomer niet naar Real Madrid komende zomer. De oud-middenvelder zou het geen verstandige stap vinden voor de Belg. (Daily Star)

Als Real Madrid besluit om Eden Hazard te halen, ziet het Cristiano Ronaldo vertrekken. De Portugees heeft gedreigd de Koninklijken te verlaten als Hazard van Chelsea wordt overgenomen. (Daily Express)

Ronald Koeman hoopt een deal te kunnen sluit met zijn oude club Benfica. Everton heeft de zinnen gezet om Anderson Talisca, die momenteel door de Portugese club aan Besiktas verhuurd wordt. (Daily Express)

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
2
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
3
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
49
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
75
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties