Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV, FC Utrecht en NAC zien hetzelfde doelwit

Laatste update:

Arek Milik heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Juventus. Napoli wil meewerken aan een transfer, maar stelt wel als eis dat Federico Bernardeschi wordt betrokken in een deal voor de Poolse spits. (Sky Italia)

Niet alleen PSV heeft interesse in talent Kaj de Rooij. FC Utrecht en NAC Breda kijken eveneens met belangstelling naar de negentienjarige aanvaller van FC Eindhoven. (Eindhovens Dagblad)

Gerard Deulofeu gaat het gedegradeerde Watford mogelijk verlaten voor een Italiaans avontuur. De buitenspeler, die nog tot medio 2023 vastligt, staat op de radar van onder meer AC Milan. (Watford Observer)

Liverpool heeft tien miljoen euro geboden voor Aïssa Mandi. De centrale verdediger annex rechtsback ligt nog een jaar vast bij Real Betis en heeft een ontsnappingsclausule van dertig miljoen. (Cadena COPE)

César Montes kan de oversteek naar Europa maken. Sevilla, Valencia en Wolverhampton Wanderers hebben hun zinnen gezet op de jonge centrumverdediger van het Mexicaanse CF Monterrey. (Marca)

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
0
Player of the Season-award gaat voor vijfde keer op rij naar Man City-speler
10
Vitesse definitief verlost van Russische inmenging: aandelenoverdracht afgerond
81
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Joey Veerman deelt selfie met Liverpool-icoon die hij op Ibiza maakte
3
Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties