Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV gaat alles doen om huurling te behouden

Laatste update:

Voor Anthony Modeste lonkt het grote geld uit China. De topschutter van 1.FC Köln kan in het Verre Oosten een vierjarig contract tekenen ter waarde van 44 miljoen euro. (L’Equipe)

PSV gaat er alles aan doen om Marco van Ginkel te kunnen behouden. De van Chelsea gehuurde middenvelder keert in de zomer in principe terug naar Londen, waar hij nog een contract heeft tot 2019. (Eindhovens Dagblad)

Met Siem de Jong hebben de Eindhovenaren overigens geen plannen. De van Newcastle United gehuurde middenvelder wil volgend seizoen voor zijn kans gaan in de Premier League. (Eindhovens Dagblad)

Ondanks de rentree van Jack Butland bij Stoke City, mag Lee Grant niet zomaar vertrekken. De sluitpost verving de geblesseerde Butland dit seizoen en werd verkozen tot speler van het jaar bij the Potters. (Diverse Engelse media)

Als Eden Hazard bij Chelsea blijft en een nieuw contract tekent, wordt hij de komende jaren sleutelspeler bij the Blues. Dat heeft de club hem echter beloofd. (London Evening Standard)

Real Madrid heeft echter een ander plan. Met de komst van Eden Hazard hoopt de Koninklijke Marco Verratti over te halen om voor Madrid te kiezen in plaats van Barcelona. (Don Balón)

Marcel Tisserand degradeerde onlangs met FC Ingolstadt uit de Bundesliga. Diverse clubs willen daar gebruik van maken, waaronder Watford en Saint-Étienne. (L’Equipe)

Denk jij dat Marco van Ginkel volgend seizoen ook voor PSV speelt?

Meer nieuws

Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
1
FC Barcelona herovert plek twee dankzij hattrickheld Robert Lewandowski
5
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
2
Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
21
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
14
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties