Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV haalt 'nieuwe Cillessen' op in Nijmegen

Laatste update:

AC Milan hoopt stiekem op degradatie van Newcastle United. In dat geval wil Moussa Sissoko namelijk weg en dat biedt mogelijkheden voor de Italiaanse grootmacht. The Magpies vroegen afgelopen zomer nog achttien miljoen euro voor de Fransman, maar met een eventuele afgang naar het tweede niveau zal zijn transferwaarde flink dalen. (Corriere dello Sport)

NEC dreigt een doelman kwijt te raken aan PSV. De achttienjarige Maarten Paes, die dit seizoen in de A-junioren in Nijmegen speelt, kan namelijk een profcontract tekenen in Eindhoven. Paes trainde dit seizoen al een paar keer mee bij het eerste elftal en ging in de winter mee op trainingskamp naar Spanje. Hij maakt tevens deel uit van Oranje Onder-18 en speelt volgend seizoen dus mogelijk voor PSV. (Brabants Dagblad)

Josip Ilicic trekt met zijn uitstekende spel de aandacht van clubs uit de Premier League. De Sloveens international was dit seizoen al goed voor dertien goals en vijf assists in het shirt van Fiorentina en dat is ook Leicester City, Liverpool en Tottenham Hotspur niet ontgaan. Ilicic staat echter nog tot medio 2018 onder contract in Florence en voor minder dan vijftien miljoen euro valt er sowieso niet te praten. (Tuttosport)

Sofiane Boufal gaat vertrekken bij Lille. De 22-jarige aanvallende middenvelder scoorde dit seizoen elf keer in de Ligue 1 en wordt in verband gebracht met Internazionale, Paris Saint-Germain en AC Milan. “Het is onmogelijk om hem te behouden. Het is jammer, maar we moeten ermee leren leven. Het gat met de Premier League wordt namelijk steeds groter”, aldus voorzitter Michel Seydoux. (Le 10 Sport)

Moussa Sissoko zou een aanwinst zijn voor AC Milan

Meer nieuws

PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
27
Joey Kooij duikt op bij Eredivisie-duel: 'Kan toch niet waar zijn?'
12
Vitesse-overname Parry definitief van de baan na uitspraak beroepscommissie
9
Besiktas kan seizoen kleur geven met eerste bekerfinale sinds 2020/21
3
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
11
Schalke 04 handhaaft zich middels klinkende zege in de 2. Bundesliga
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties