Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV haalt opvolger van Depay mogelijk uit Engeland

Laatste update:

Mocht De Graafschap via de nacompetitie promoveren, dan gaat Edwin Linssen niet mee naar de Eredivisie. De 34-jarige middenvelder zet na dit seizoen een punt achter zijn actieve loopbaan en gaat verder als trainer: Linssen tekent deze week een eenjarige verbintenis bij Willem II, met een optie voor nog een seizoen. Hij wordt hoofdtrainer van de A1 en assistent van Jurgen Streppel bij het eerste elftal. (Voetbal International)

PSV heeft interesse in Demarai Gray. De achttienjarige linksbuiten speelt bij Birmingham City en wordt in Eindhoven gezien als een mogelijke opvolger voor Memphis Depay. De international van Engeland Onder-19 scoorde dit seizoen zes keer in de Championship en wordt ook in verband gebracht met clubs als Arsenal, Manchester United, Tottenham Hotspur, Liverpool, Sunderland en Red Bull Salzburg. (The Sun)

Roberto Mancini maakt er geen geheim van dat hij Yaya Touré graag naar Internazionale wil halen. De Italianen werden onlangs bestraft door de UEFA, vanwege het overtreden van de regels van Financial Fair Play, maar volgens Mancini heeft dat geen gevolgen voor het plan van zijn club om Touré te halen: "Ik heb hem onlangs nog gesproken en hij heeft me gezegd dat hij graag naar Inter wil komen", claimt de coach. (Mediaset)

Younès Kaboul is bij Tottenham Hotspur niet meer dan bankzitter, maar dat wil niet zeggen dat de verdediger is uitgespeeld in de Premier League. Watford, dat promotie naar de Premier League heeft afgedwongen, kan wel een ervaren verdediger gebruiken. De 29-jarige Kaboul is geen dure jongen; Tottenham neemt vermoedelijk genoegen met een bod van circa zes miljoen euro. (The Sun)

PSV moet de opvolger van Memphis Depay in Nederland zoeken

Meer nieuws

Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
12
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
6
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
16
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
6
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
22
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties