Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV hoopt dat Engelse interesse niet concreet wordt

Laatste update:

Napoli wil Marc Bartra hebben, maar er is nog niet onderhandeld. Dat zegt Javier Diaz, de zaakwaarnemer van de 24-jarige centrale verdediger van Barcelona. “Ik vertegenwoordig Marc en kan je vertellen dat de informatie niet klopt. Marc heeft nog met geen enkel team onderhandeld en heeft ook nooit de intentie gehad om te vertrekken”, klinkt het. Bartra kwam vorig seizoen tot slechts veertien competitiewedstrijden. (Twitter)

PSV hoopt Jetro Willems in ieder geval nog een jaar in Eindhoven te kunnen houden en hoopt dus maar dat de vermeende interesse van Arsenal niet concreet wordt. Nacho Monreal keert waarschijnlijk terug naar Spanje en dus is Arsène Wenger op zoek naar een nieuwe concurrent voor Kieran Gibbs. Er werden al diverse kandidaten genoemd en ook Willems zou nu dus in beeld zijn bij Arsenal. (talkSPORT)

Yannick Bolasie is gewild. Drie clubs uit de Premier League hebben bij Crystal Palace geïnformeerd naar de transfervoorwaarden van de 26-jarige aanvaller en het zou gaan om Tottenham Hotspur, West Ham United en Aston Villa. The Eagles hebben duidelijk gemaakt Yala niet te willen verkopen, maar iedere speler heeft zo zijn prijs. Bolasie heeft bij Crystal Palace nog een contract tot de zomer van 2017. (Sky Sports)

West Bromwich Albion wil Saido Berahino behouden. De Engels jeugdinternational wordt gelinkt aan meerdere grotere clubs uit de Premier League, maar the Baggies willen hem daarom een verbeterd contract aanbieden. De 21-jarige Berahino, die nu nog twee seizoenen vastligt, kan 43.000 euro per week verdienen als hij zijn handtekening zet. De aanvaller verdient momenteel naar verluidt de helft minder. (Daily Mirror)

Jetro Willems zou het niveau van Arsenal aankunnen

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
20
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
10
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
20
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
61
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties