Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV kan grof geld verdienen aan Hutchinson

Laatste update:

Philippe Coutinho heeft een streep gezet door een transfer naar Liverpool. “De aanbieding van Liverpool? Het doet me goed, want dat wil zeggen dat er mensen zijn die waardering hebben voor mijn prestaties. Internazionale heeft echter vertrouwen in mij en ik wil mijn kwaliteiten bij deze club etaleren”, aldus de twintigjarige Braziliaan. Overigens herstelt Coutinho op dit moment van een blessure. (Sky Italia)

PSV gaat mogelijk grof geld verdienen aan Atiba Hutchinson. De verdediger annex middenvelder heeft een aflopend contract en mag in de huidige transferperiode vertrekken. Rubin Kazan wil het nog korte contract van de Canadees met liefst vier miljoen euro afkopen, terwijl ook Kuban Krasnodar en FK Krasnodar geïnteresseerd zijn in de 29-jarige Hutchinson, die eerder werd gelinkt aan Fulham. (Life Sports)

Theofanis Gekas maakte indruk in zes maanden in Turkije en dat levert hem mogelijk een nieuw dienstverband op in dat land. De 32-jarige spits uit Griekenland speelde in 2012 elf wedstrijden als huurling voor Samsunspor en hij produceerde acht treffers. Nu de aanvaller geen club meer heeft (hij vertrok bij Levante) is hij een interesse optie voor andere Turkse clubs. Elazigspor, dat eerder een blauwtje liep bij Heracles-spits Everton, zou hem willen hebben. (Fanatik)

Bastian Schweinsteiger ziet bij Bayern München nog volop perspectief, maar staat voor de langere termijn open voor een buitenlands avontuur. "Het buitenland lonkt altijd, en je weet nooit wat er gaat gebeuren. Het moet wel een internationale topclub zijn wanneer ik vertrek." Het contract van de Duits international met de topclub uit Beieren loopt pas in de zomer van 2016 af. (Diverse Duitse media)

Didier Drogba zit met zijn gedachten niet alleen bij de Afrika Cup. De Ivoriaanse aanvaller wil nog deze transferperiode terugkeren naar West-Europa en hij heeft zijn zaakwaarnemer de opdracht gegeven om te vragen om een contractontbinding bij Shanghai Shenhua. De 34-jarige Drogba heeft zich erg vergist in het niveau in China en hoopt transfervrij te kunnen vertrekken. (Sky Italia)

In Italië houdt men de ontwikkelingen in de gaten. AC Milan heeft de beste papieren om Drogba binnen te halen, nu het de strijd om Kaká heeft opgegeven, maar ook Juventus heeft nog interesse. Drogba wil tot het einde van dit seizoen een salaris van vier miljoen euro opstrijken en nog eens zes miljoen voor het voetbaljaar 2013/14. In Turijn en Milaan vindt men dat echter wel heel erg veel geld. (Sky Italia)

De kans is klein dat we Liédson op korte termijn terug kunnen verwachten in Europa. De 35-jarige aanvaller van Flamengo maakte tussen 2003 en 2011 doelpunten aan de lopende band voor Sporting Portugal, alvorens terug te keren naar Brazilië. De voorbije weken werd hij genoemd als versterking voor FC Porto. “Liédson? Ik reageer niet op verzinsels”, zegt Vítor Pereira, de trainer van FC Porto. (A Bola)

Denk je dat Atiba Hutchinson deze maand nog vertrekt bij PSV?

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
3
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
11
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
6
Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
6
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
35
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties