Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV kan komst 'Bulgaarse Lampard' vergeten

Laatste update:

Het bijtekenen van Marc Bartra betekent niet dat Barcelona in één klap verlost is van alle defensieve zorgen. Het nakende vertrek van Carles Puyol betekent dat er een gat moet worden opgevuld en dat gaan de Catalanen dan ook zeker doen. Namen als Eliaquim Mangala, Jan Vertonghen en Laurent Koscielny zingen al enige tijd rond bij los Azulgrana. Barça wil minimaal twee defensieve versterkingen aantrekken. (Sport)

Roberto Soldado is flink tegengevallen en dus gaat Tottenham Hotspur komende zomer wederom op zoek naar een nieuwe puntspeler. Momenteel gaat de aandacht uit naar Robinho, die bij AC Milan op een zijspoor is beland en al eerder zijn uiterste beste deed om weg te komen uit San Siro. Vraag is echter of de Braziliaan in Europa wil blijven, of een terugkeer in zijn geboorteland ambieert. (Football Direct News)

Atlético Madrid gaat geen werk maken van Mauro Icardi. Dat werd de voorbije dagen gesuggereerd in zowel Italiaanse als Spaanse media, maar los Colchoneros ontkennen ten stelligste dat die plannen zijn gemaakt. Icardi stapte afgelopen zomer over van Sampdoria naar Internazionale, waar hij zijn draai nog moet vinden. De Argentijnse spits is echter pas 21 jaar en wordt een grote toekomst voorspeld. (Mediaset)

Jorge Jesus ligt niet wakker van de interesse van Liverpool in Rodrigo De spits van Benfica doet het dit seizoen uitstekend en wordt om die reden door vrijwel iedere zichzelf respecterende topclub gevolgd. 'Dat is niet meer dan logisch", vindt de coach van de Arenden. "Iedere speler van Benfica staat in de belangstelling. Onze competitie barst van de geweldige spelers, dus dat hoort erbij", aldus Jesus. (Record)

Tottenham Hotspur moet werk maken van de komst van Robinho

Meer nieuws

'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
0
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
15
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
6
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
9
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
1
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties