Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV krijgt te maken met extra eisen na deal met HSV

Laatste update:

SC Heerenveen gaat niet de transfermarkt op voor een nieuwe buitenspeler na het vertrek van Dennis Johnsen en Sam Larsson. Met Nemanja Mihajlovic en Marco Rojas speelde de club daar al op in. (Leeuwarder Courant)

De transfer van Douglas Santos naar PSV is nog altijd niet rond. Volgens berichten uit Duitsland hebben de Eindhovenaren en Hamburger SV wel een akkoord bereikt over een afkoopsom, maar komt het management van de Braziliaan met aanvullende eisen. (Eindhovens Dagblad)

Chelsea bereidt een ultiem bod op Andrea Belotti voor. Antonio Conte wil een aanvalspartner strikken voor Álvaro Morata, maar Torino houdt vooralsnog vast aan de afkoopclausule van honderd miljoen euro. (Dailu Star)

Kevin Wimmer wordt wellicht het slachtoffer van de komst van Davinson Sánchez bij Tottenham Hotspur. Het Crystal Palace van Frank de Boer ziet het echter wel zitten in de verdediger, wiens waarde zestien miljoen euro zou zijn. (Daily Mail)

Manchester United blijft in de markt voor toptalent Ryan Sessegnon van Fulham. Vorige week ontkende Tottenham Hotspur nog een bod te hebben uitgebracht op de linksback. (Sky Sports)

Denk jij dat Douglas Santos naar PSV gaat?

Meer nieuws

Boschker stopt als keeperstrainer Twente en wil door in opvallende nieuwe rol
1
Trainer AEK Athene is helemaal de weg kwijt en grijpt official bij de strot
4
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
77
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
29
KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3
'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties