Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV laat veel vertrouwen zien in aanbieding

Laatste update:

Rolando weet nog altijd niet waar hij komend seizoen voetbalt. Bij FC Porto hoeft de stopper niet meer terug te keren en Internazionale bleek niet bereid om aan de vraagprijs van zes miljoen euro te voldoen. 'Meerdere clubs zijn geïnteresseerd, dus hij wacht het rustig af", zegt de zaakwaarnemer van de 28-jarige verdediger, die vorig jaar al op huurbasis voor Inter speelde. AS Roma is een serieuze gegadigde, zo melden bronnen. (Sky Italia)

PSV wil Jürgen Locadia een contract laten tekenen tot medio 2018 of 2019. De spits van de Eindhovenaren kreeg Luuk de Jong erbij als concurrent, maar PSV wil een duidelijk teken afgeven dat het ook in Locadia nog veel vertrouwen heeft. Nu ligt hij nog vast tot 2017, maar daar komt dus een jaar bij wellicht zelfs twee. Locadia maakte in 46 wedstrijden 19 doelpunten in de Eredivisie. (Eindhovens Dagblad)

Mauricio Pochettino had zich iets anders voorgesteld van zijn eerste maanden bij Tottenham Hotspur. De coach zag een jaar geleden hoe de club de ene na de andere versterking binnenhaalde, maar dit jaar is daar absoluut geen sprake van. Voorzitter Daniel Levy wil namelijk eerst geld verdienen alvorens hij zelf spelers koopt. Vorig jaar konden the Spurs fors investeren door de verkoop van Gareth Bale. (Daily Mirror)

Micah Richards heeft zijn hoop gevestigd op de coulance van Manchester City. De vraagprijs van bijna tien miljoen euro is geïnteresseerde clubs als Liverpool en Newcastle United namelijk te gortig, en een verhuur lijkt nu de enige overgebleven optie. Vraag is echter of the Citizens Richards in zijn laatste contractjaar elders willen stallen zonder daar een aanzienlijke vergoeding voor te krijgen. (Daily Mirror)

Jürgen Locadia zal uitgroeien tot een grote spits bij PSV

Meer nieuws

Extreem goed nieuws voor Andries Noppert bij sc Heerenveen
6
'Toptalent Vitor Roque staat nu al voor vertrek bij FC Barcelona'
7
Theo Janssen: 'Voor het Nederlandse voetbal goed dat Ajax geen CL speelt'
17
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Pak 2,5x je inzet als Uitblinker Mbappé 2 keer op doel schiet tegen Dortmund!
0
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
22

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties