Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV lijkt komst droomaanwinst te kunnen vergeten

Laatste update:

Tom Overtoom werd opgeleid bij Ajax en speelde na zijn vertrek uit Amsterdam voor Haarlem, Sparta Rotterdam, BV Veendam en FC Volendam. De middenvelder hoopt zich nu te kunnen laten zien in de Eredivisie en krijgt die kans wellicht: Overtoom loopt stage bij Excelsior en Alfons Groenendijk heeft aangegeven dat hij Overtoom er graag bij wil hebben. Mike Havekotte kan de nieuwe derde doelman worden bij Excelsior. (Voetbal International)

PSV is in afwachting van een antwoord van Ibrahim Afellay, maar de kans op een terugkeer is klein. De international heeft meerdere opties en lijkt te opteren voor een verblijf in Zuid-Europa. Sporting Portugal heeft zich nu ook gemeld voor de aanvallende middenvelder, die sinds het verlopen van zijn contract bij Barcelona clubloos is. Afellay speelde de afgelopen jaren op huurbasis voor Schalke 04 en Olympiacos, maar zonder al te veel succes. (Sport)

Everton denkt dat het tijd wordt voor Sergi Roberto om verder te kijken. Ooit gold de middenvelder bij Barcelona als toptalent, maar die tijden zijn geweest. De speler is inmiddels 23 jaar en zit nog steeds voornamelijk op de reservebank in Camp Nou. In Liverpool krijgt hij de kans om samen te werken met landgenoot Roberto Martínez, die wél van plan is om hem speelminuten te bieden. (Sport)

Charlie Austin heeft er geen enkele moeite mee om een jaar in de Championship te spelen. Queens Park Rangers vraagt dik twintig miljoen euro voor de spits en dat bedrag is te gortig voor clubs als Newcastle United, Leicester City en West Ham United. Als Austin nog een jaar bij de degradant blijft is hij transfervrij en dan heeft hij de clubs dus voor het uitkiezen. Daar heeft de 26-jarige international geen problemen mee. (The Shields Gazette)

Denk je dat Ibrahim Afellay terugkeert bij PSV?

Meer nieuws

Liveblog huldiging PSV: Noa Lang rookt sigaar op platte kar
14
De Telegraaf verwacht snelle deal voor Ajax: 'Zijn salaris vormt geen obstakel'
12
Feyenoord haalt ook tweede zoon van oud-Oranje-international naar Varkenoord
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties