Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV pakt door en hervat gesprekken na het weekend

Laatste update:

AS Roma heeft de beste papieren voor de handtekening van Matija Nastasic. De verdediger van Manchester City staat in de belangstelling van twee andere Italiaanse clubs: Internazionale en Fiorentina willen de mandekker ook hebben. Nastasic, door de komst van Eliaquim Mangala overbodig bij de Engelse voetbalgrootmacht, mag voor circa negentien miljoen euro vertrekken uit Engeland. (Goal)

PSV gaat na het weekeinde in gesprek met FC Porto. De Eindhovenaren hebben al een aantal keer om de tafel gezeten met de zaakwaarnemer van Steven Defour en willen nu doorpakken. PSV moet er eerst zien uit te komen met Porto en investeringsmaatschappij Doyen Sports Group, dat een deel van de transferrechten van de Rode Duivel bezit. Doyen mag van PSV een rol blijven spelen. (Eindhovens Dagblad)

Paris Saint-Germain is bereid om bijna de helft verlies te lijden op Javier Pastore. De middenvelder werd in 2011 nog voor 42 miljoen euro gekocht van Palermo en nu neemt de topclub uit Frankrijk genoegen met 25 miljoen euro. Aan interesse geen gebrek: de flegmatieke spelmaker staat in de belangstelling van Europese topclubs als AC Milan, VfL Wolfsburg, Juventus en Valencia. (L’Équipe)

West Ham United hoopt dubbele zaken te kunnen doen met Manchester United. Manager Louis van Gaal heeft Wilfried Zaha en Ashley Young komend seizoen niet meer nodig en de twee mogen vertrekken. The Hammers hebben interesse om het duo te huren en het heeft er alle schijn van dat Manchester United wel wil meewerken aan een verhuur van het overbodige duo. (Daily Mail)

Steven Defour maakt PSV een stuk sterker op het middenveld

Meer nieuws

Bizar: Brugge-fan na oliedomme actie door medesupporters (!) in elkaar geslagen
0
Becker schudt Sinkgraven van zich af en scoort prachtig uit 'onmogelijke' hoek
0
Arsenal legt de bal weer bij Manchester City na overwinning op Bournemouth
64
Ipswich keert na afwezigheid van 22 jaar terug in de Premier League
12
Live meepraten in LaLiga: Real Madrid - FC Cadiz
19
Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties