Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV schrikt van vraagprijs Lokomotiv

Laatste update:

Jack Tuyp werd afgelopen seizoen voor de tweede keer in zijn loopbaan topscorer van de Jupiler League. De 28-jarige spits acht de tijd na tien jaar als prof rijp voor een nieuw avontuur. 'Naar de Eredivisie of naar het buitenland. Ik ben nu tien jaar profvoetballer, het is wel weer tijd om een stap te wagen. Ik voel me goed en ben topfit. Als ik FC Volendam moet verlaten, is dat niet erg. Mijn huis blijft wel staan en ik kom er zeker terug." Duidelijk. (SEG)

PSV is flink geschrokken van de vraagprijs voor Denis Glushakov. Hoewel Dick Advocaat al aangaf dat Russische voetballers heden ten dage bijna onbetaalbaar zijn, klopte PSV toch bij Lokomotiv Moskou aan. De 25-jarige middenvelder annex aanvoerder moet echter minimaal vijftien miljoen euro opleveren en zodoende was het gesprek van Marcel Brands met zijn Russische collega van korte duur. (Sovsport)

AS Roma hoeft maar te bellen en Vincenzo Montella keert terug naar zijn ex-club. De trainer van Catania is de gedoodverfde nieuwe coach van i Giallorossi, die het vertrek van Luis Enrique al wereldkundig hebben gemaakt. “Ik heb een zwak voor Roma, gezien mijn verleden als speler en als trainer daar en vanwege andere zaken”, geeft Montella aan open te staan voor een terugkeer in de Italiaanse hoofdstad. (Sky Italia)

Technisch directeur Walter Sabatini van AS Roma doet er ook niet geheimzinnig over. De beleidsbepaler van de nummer zeven van de Serie A laat weten dat Montella inderdaad een serieuze kandidaat is om Luis Enrique op te volgen. “We denken aan Montella. Hij heeft het hier al eerder heel goed gedaan en dat was nu bij Catania ook het geval. Maar hij heeft daar nog wel een contract”, weet Sabatini. (Mediaset)

Shinji Kagawa is niet de enige speler die van Borussia Dortmund naar Manchester United moet komen. Trainer Sir Alex Ferguson wil ook twee ploeggenoten van de Japanse middenvelder aantrekken: spits Robert Lewandowski en verdediger Mats Hummels. Ferguson zat zaterdagavond op de tribune tijdens de bekerfinale die Borussia met 5-2 won van Bayern München en is overtuigd van het Dortmund-trio. (BILD)

Youness Mokhtar speelt komend seizoen hoe dan ook in de Eredivisie. PSV stalde de twintigjarige aanvaller afgelopen seizoen bij FC Eindhoven, maar waarschijnlijk wordt Mokhtar na de zomerstop verhuurd aan RKC Waalwijk of FC Zwolle. “Ik heb nog een gesprek bij PSV. Daarna kijk ik bij welke club ik de meeste kans op speeltijd heb, ik wil net als iedere andere speler graag naar de Eredivisie”, aldus Mokhtar. (Eindhovens Dagblad)

De wedstrijd in de play-offs tegen VVV Venlo (4-3) was het laatste duel uit de carrière van Mark de Vries. De 36-jarige spits van SC Cambuur liet bij het verlaten van het stadion weten dat hij niet meer terug zal keren in het betaald voetbal. De Vries kreeg eerder dit jaar al een ontslagbrief op de deurmat van Cambuur. Dat leidde al tot een zeer emotionele reactie van de aanvaller. (Friesch Dagblad)

Is Jack Tuyp goed genoeg voor de Eredivisie?

Meer nieuws

Beschonken Tillman vroegtijdig gesneuveld tijdens PSV-huldiging: 'Hij leeft nog'
5
'Bayern laat interesse in Ten Hag varen en schakelt door naar nieuwe kandidaat'
13
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
9
Alex Kroes getoond als keiharde onderhandelaar: 'Liet deal op 180 euro klappen'
15
Bij PSV vertrekkende Ernest Faber kan elders in Nederland aan de slag
4
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties