Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV verkoopt Matavz wellicht aan FC Twente

Laatste update:

De kans bestaat dat Felipe Melo zijn voetballoopbaan voortzet in de Russische competitie. De verdedigende middenvelder staat nog tot medio 2014 onder contract bij Juventus, maar de Braziliaan werd afgelopen seizoen al verhuurd aan Galatasaray en zal in Turijn vermoedelijk weinig speelminuten krijgen. Spartak Moskou is naar verluidt bereid om de controleur over te nemen en zou tien miljoen euro voor hem willen betalen. (Diverse Italiaanse media)

De samenwerking tussen PSV en Tim Matavz houdt wellicht slechts één seizoen stand. De aanvaller heeft geen wit voetje bij Dick Advocaat gehaald omdat hij in zijn vakantie weinig heeft uitgevoerd en wordt bovendien bij FC Twente genoemd. Mocht Luuk de Jong uit Enschede vertrekken, dan komt de Sloveens international in beeld. PSV betaalde een jaar geleden circa 6,5 miljoen euro voor Matavz. (Ekipa)

Brendan Rodgers gelooft er weinig van dat AC Milan geïnteresseerd zou zijn in Andy Carroll. De fysiek sterke spits van Liverpool werd in verband gebracht met een overgang naar Italië, maar de nieuwe trainer van the Reds verwacht niet dat de 23-jarige Carroll vertrekt. “Ik heb in ieder geval nog niets van Milan gehoord. Maar Andy is een goede en jonge speler, dus er zullen altijd geruchten zijn”, beseft de Liverpool-coach. (Daily Mirror)

Liverpool dreigt een defensieve steunpilaar kwijt te raken aan Real Madrid. De Spaanse topclub heeft het naar verluidt voorzien op Daniel Agger. The Reds houden zich evenwel vast aan het feit dat trainer Brendan Rodgers het goed kan vinden met zijn Real-collega José Mourinho, met wie de Noord-Ierse oefenmeester werkte bij Chelsea, en gaan ervan uit dat Real daarom niet ten koste van alles een transfer zal forceren. (Daily Mail)

Chelsea lijkt Tottenham Hotspur af te troeven in de strijd om een aanvallende middenvelder. The Blues versterkten zich voor komend seizoen al met Marko Marin en Eden Hazard, maar voor Oscar is blijkbaar ook nog wel plaats op Stamford Bridge. De spelverdeler van Internacional komt waarschijnlijk sowieso naar Londen, maar the Spurs kunnen niet op tegen het bod van Chelsea van 31,5 miljoen euro. (Daily Mail)

Tottenham zou namelijk 23 miljoen willen betalen en kan niet tippen aan het budget van Roman Abramovich. De huidige werkgever van de twintigjarige Braziliaan is er evenwel van overtuigd dat Oscar gewoon in Porto Alegre blijft. Internacional-voorzitter Giovanni Luigi beweert immers dat er van een concrete aanbieding nog geen sprake is. “Er is nog geen enkel bod uitgebracht op Oscar”, heeft de Braziliaanse preses zich laten ontvallen. (Rádio Gaúcha)

Sunderland zal flink in de buidel moeten tasten om Steven Fletcher in te kunnen lijven. Trainer Martin O’Neill heeft de 25-jarige aanvaller hoog op zijn verlanglijstje staan, maar diens huidige werkgever Wolverhampton Wanderers vraagt de hoofdprijs voor Fletcher. O’Neill dacht dat de spits voor 12,5 miljoen euro wel naar het Stadium of Light te kunnen lokken, maar the Wolves vinden dat hij ongeveer negentien miljoen waard is. (Daily Mail)

Speelt Tim Matavz komend seizoen nog voor PSV?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
6
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
53
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
80
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties