Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV wijst openingsbod van dertig miljoen euro af

Laatste update:

Gennaro Gattuso hoeft niet te vrezen voor een ontslag op korte termijn. AC Milan is echter wel van plan om de oefenmeester aankomende zomer te vervangen. (Diverse Italiaanse media)

PSV heeft een openingsbod van Internazionale op Steven Bergwijn afgewezen. I Nerazzurri hebben dertig miljoen euro over voor de aanvaller, maar de Eindhovenaren willen minstens veertig miljoen zien. (Diverse Italiaanse media)

De toekomst van Joe Hart ligt mogelijk in Frankrijk. De doelman vertrekt na dit seizoen waarschijnlijk transfervrij bij Burnley en staat in de belangstelling van enkele clubs uit de Ligue 1. (Daily Mail)

Juventus is niet de enige club met een oogje op Nicolás Otamendi. De verdediger van Manchester City kan ook in de Premier League blijven, waar West Ham United en Wolverhampton Wanderers geïnteresseerd zijn. (Daily Star)

Newcastle United-trainer Rafael Benítez wil deze week met zijn club om de tafel om zijn toekomst te bespreken. De Spanjaard is naar verluidt in beeld bij onder meer Paris Saint-Germain en Olympique Marseille. (Shields Gazette)

Zou jij Internazionale een goede club vinden voor Steven Bergwijn?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
10
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties