Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV wil na succes wederom in Italië winkelen

Laatste update:

Harry Kewell heeft zijn zinnen gezet op een terugkeer bij Liverpool. De Australische oud-aanvaller speelde vijf seizoenen op Anfield en heeft de wens om ooit de coach van the Reds te worden. “Dat zou geweldig zijn. Maar ik weet vrijwel zeker dat bijna iedereen wel wil werken voor wat waarschijnlijk de grootste club van de wereld is”, zegt Kewell, die momenteel bezig is met het behalen van zijn trainerspapieren. (FOX Sports)

PSV nam Gianluca Scamacca over van AS Roma en de Eindhovenaren proberen de Italiaanse topclub nu weer een talent te ontfutselen. In dit geval gaat het om de zestienjarige Luca Pellegrini, die het beste tot zijn recht komt als linksachter. Roma meldde een aantal maanden geleden al in gesprek te gaan met Pellegrini, maar een profcontract is nog altijd niet getekend. Daar hoopt PSV van te profiteren. (Voetbal International)

Drie keer moet voor Anderlecht scheepsrecht worden, als het om Mbark Boussoufa gaat. De Belgische topclub deed afgelopen zomer al een poging de aanvallende middenvelder terug te halen en klopte in januari opnieuw aan bij diens werkgever Lokomotiv Moskou, maar beide malen tevergeefs. Er wordt beweerd dat Anderlecht binnenkort wederom zal trachten de in Amsterdam geboren Marokkaans international in te lijven. (Het Laatste Nieuws)

Fortuna Düsseldorf weet met betrekking tot Charlison Benschop niet waar het aan toe is. De Nederlandse aanvaller heeft een clausule in zijn contract en dat betekent dat hij midden in de voorbereiding op het komende seizoen nog over zou kunnen stappen naar een grotere club. De clubleiding in Düsseldorf is daar niet blij mee. “Maar zo staat het in zijn contract, dat kun je hem niet kwalijk nemen”, zegt voorzitter Dirk Kall. (BILD)

Vind jij het verstandig als PSV opnieuw op de Italiaanse toer gaat?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
5
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties