Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV wil profiteren van probleem bij Galatasaray

Laatste update:

Marvin Emnes komt in aanmerking voor een langer verblijf in de Premier League. De aanvaller werd de voorbije maanden door Swansea City gehuurd van Middlesbrough en coach Garry Monk is niet ontevreden. Wel heeft hij de 25-jarige buitenspeler opgedragen zijn prestaties te verbeteren, wil hij in aanmerking komen voor een serieuze kans in de hoofdmacht van the Swans. (South Wales Evening Post)

PSV hoopt te kunnen profiteren van de vervelende situatie van Izet Hajrovic bij Galatasaray. De aanvallende middenvelder staat pas een halfjaar onder contract bij Cim Bom, maar heeft ruzie met zijn werkgever over achterstallige betalingen. De 22-jarige Hajrovic is het alweer zat in Istanbul en wil zo snel mogelijk vertrekken. PSV heeft interesse, maar ook Schalke 04 en Everton denken aan de Bosniër. (Milliyet)

Steve McClaren gaat in Engeland nog altijd door het leven als 'the wally with the brolly' en van dat imago zal de ex-coach van FC Twente waarschijnlijk nooit verlost raken. Zijn avontuur als bondscoach was nu eenmaal een fiasco, zo geeft hij nu ook zelf toe. "Ik dacht toen dat ik er klaar voor was, maar bij die baan kom je daar snel achter. Ik had te weinig ervaring en ook het beetje geluk dat nodig was, had ik niet", aldus McClaren, die zaterdag promotie naar de Premier League misliep met Derby County. (Daily Mirror)

Werder Bremen vreest een vertrek van aanvaller Aaron Hunt. Zijn contract bij de club van Eljero Elia loopt over iets meer dan een maand af en naar verluidt is de speler toe aan een nieuwe uitdaging. De Britse Duitser zou zelfs al in gesprek zijn met VfL Wolfsburg, dat in Hunt een vervanger ziet voor Bas Dost. De Nederlandse spits krijgt waarschijnlijk eerdaags te horen dat hij op zoek mag naar een nieuwe club. (BILD)

Denk je dat Izet Hajrovic haalbaar is voor PSV?

Meer nieuws

'Girona wil doorpakken en grote naam presenteren als teamgenoot Daley Blind'
3
VZ Kort: Nederland grijpt naast organisatie WK 2027 voor vrouwen
77
Begrip voor opvallende keuze van Koeman: 'Hij heeft heel veel voorwaarden'
27
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Mogelijke opvolger van Arne Slot bij Feyenoord reageert: 'Uiterst eervol'
15
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties