Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV zoekt naar kwaliteit en wil vier voetballers

Laatste update:

Atlético Madrid is op zoek naar een nieuwe vleugelaanvaller, dat is duidelijk. Viktor Fischer van Ajax werd genoemd, maar ook Antoine Griezmann blijkt in beeld te zijn bij de Spaanse kampioen. De Frans international heeft een uitstekend seizoen achter de rug bij Real Sociedad en wordt daardoor in verband gebracht met diverse topclubs uit het buitenland, maar mogelijk houdt Atlético Griezmann in Spanje. (AS)

PSV is niet van plan om overhaast te werk te gaan. De Eredivisionist wil nog voor het sluiten van de markt vier spelers halen: Steven Defour, Karim Rekik, nog een centrumverdediger en een buitenspeler. De clubleiding is in ieder geval niet van plan om met geld te smijten. PSV wil kwaliteit binnenhalen en het laat zich niet opjagen door de voorronde van de Europa League, die eind augustus gespeeld gaat worden. (Eindhovens Dagblad)

Marko Marin werd vorig jaar verhuurd aan Sevilla en ook komend seizoen speelt de Duitser waarschijnlijk niet voor Chelsea. Besiktas is namelijk geïnteresseerd en de Turkse topclub heeft een belangrijke troef in handen: Demba Ba. De spits stapte eerder al over van the Blues en heeft Marin geïnformeerd over het leven in Turkije. De kleine spelmaker is daardoor enthousiast geworden en ziet het avontuur wel zitten. (Daily Mail)

Manuel El Shaarawy, broer en tevens zaakwaarnemer van Stephan El Shaaraway, ontkent dat de speler op weg is naar de uitgang bij AC Milan. 'Ik heb gelezen dat Real Madrid interesse heeft, maar ik kan zonder twijfel zeggen dat hij gewoon in Milaan blijft. Het is nu tijd voor Stephan om zijn voeten te laten spreken en het veld waarop dat gebeurt, is het veld van San Siro", laat de oudere van de twee El Shaarawy's niets aan duidelijkheid te wensen over. (Radio Kiss Kiss)

Zie jij PSV als titelkandidaat?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
0
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
2
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
47
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
71
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties