Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV'er beïnvloedt toekomst van James Rodriguez

Laatste update:

Barcelona wil Sergi Palencia van de hand doen. Voorlopig wil geen enkele club echter aan de vraagprijs van tien miljoen euro voor de rechtsback, die vorig seizoen aan Girondins Bordeaux werd verhuurd, voldoen. (Sport)

Hirving Lozano ziet een overgang naar Napoli niet langer zitten. De aanvaller van PSV wil uitsluitend naar Manchester United, waar het aantrekken van een voorhoedespeler op dit moment even geen prioriteit is. (The Sun)

James Rodriguez is mogelijk het antwoord van Napoli op het afhaken van Lozano. De Italianen wachten af wat het gesprek tussen zaakwaarnemer Jorge Mendes en Real Madrid over de transfervoorwaarden oplevert. (AS)

Ook FC Porto is in de markt voor Gianluigi Buffon. De topclub uit Portugal ziet in de ervaren Italiaan een geschikte vervanger van Iker Casillas, die zeer waarschijnlijk noodgedwongen een punt achter zijn loopbaan moet zetten. (A Bola)

Niet Ajax, PSV of Barcelona maar Olympique Lyon wordt mogelijk de bestemming van Diego Palacios. De linksback, die afgelopen seizoen op huurbasis voor Willem II speelde, moet de opvolger van Ferland Mendy worden. (Le10Sport)

Denk jij dat Hirving Lozano in de zomer een transfer naar Manchester United maakt?

Meer nieuws

Luxeprobleem voor Ronald Koeman bij Oranje? 'Deze jongen is zó veelzijdig'
3
Grote wens waar Noa Lang 50.000 euro voor overhad bij PSV komt eindelijk uit
15
'FC Barcelona kiest een verrassende naam als opvolger van Xavi'
11
RKC-keeper Etienne Vaessen mag zich mogelijk opmaken voor debuut bij Suriname
1
Na dit moment besloot Ruud van Nistelrooij om te stoppen als voetballer
27
The Telegraph: Justin Bijlow in beeld bij slechts 1 club uit de Premier League
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties