Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Qatari willen 8 miljoen betalen voor Pellè

Laatste update:

Chelsea lijkt de beste papieren te hebben voor Andrea Ranocchia. De 25-jarige verdediger wordt begeerd door half Europa en naar verluidt is er circa 14 miljoen euro voor nodig om hem te kopen van Internazionale. Ranocchia, die weet dat Borussia Dortmund ook serieus is, wil een basisplaats en dat heeft alles te maken met het WK. De Italiaan wil een basisplek in de nationale ploeg. (SportsDirect News)

Al-Jaish, de nummer vier van de Qatar Stars League, wil acht miljoen euro betalen voor Graziano Pellè. De club uit het Midden-Oosten weet dat de Italiaan nog een klapper wil maken en dat Feyenoord een transfersom best goed kan gebruiken. De Rotterdammers legden de 28-jarige Pellè een jaar geleden al vast, toen hij nog gehuurd werd van Parma. Ook West Ham United overweegt toe te slaan voor de goaltjesdief. (Gianluca Di Marzio)

Séamus Coleman maakt indruk bij Everton en bij Liverpool zal men zich nog weleens achter de oren krabben. Coleman werd in 2008 aangeboden bij Liverpool, maar Rafael Benítez (destijds manager op Anfield) wilde geen overeenkomst sluiten. “Als de manager er open voor had gestaan, had Coleman nu het rood van Liverpool gedragen”, weet oud-Liverpool-spits John Aldridge. (Daily Mirror)

Sidney Govou staat voor een avontuur in de Verenigde Staten. De 34-jarige aanvaller, die in het verleden furore maakte in de hoofdmacht van Olympique Lyon, staat in de belangstelling van New York Red Bulls. Govou, 49-voudig international van Frankrijk, werkt zijn wedstrijden tegenwoordig af in het tweede team van Olympique Lyon. Hij ziet een overgang naar Amerika zeker zitten. (Le Progrés)

Moet Feyenoord 'ja' zeggen tegen acht miljoen euro voor Graziano Pellè?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
126

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties