Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Raiola biedt Balotelli bij FC Nantes en FC Sion aan

Laatste update:

Hal Robson-Kanu is transfervrij na zijn vertrek bij Reading en wacht tot 'deadlineday' met zijn keuze voor een nieuwe club. Hij heeft aanbiedingen uit Engeland, Spanje, Italië, Frankrijk en de Verenigde Staten. (Daily Mail)

Het einde van de transfermarkt nadert, maar Mario Balotelli heeft nog steeds geen nieuwe club. Zaakwaarnemer Mino Raiola heeft de aanvaller van Liverpool nu bij FC Nantes en FC Sion aangeboden. (France Football)

Lamine Koné kondigde onlangs nog aan weg te willen bij Sunderland in de hoop op een transfer naar Everton. Volgens manager David Moyes blijft de verdediger echter gewoon in het Stadium of Light. (Sky Sports)

In de zoektocht naar een verdediger is nu ook Kostas Manolas nu weer in beeld bij Arsenal. De Griek staat open voor een vertrek, nu AS Roma zich niet heeft weten te kwalificeren voor de groepsfase van de Champions League. (Daily Mail)

Hull City en Tottenham Hotspur praten over Ryan Mason. De middenvelder komt niet in de plannen van Mauricio Pochettino voor, maar desondanks moet hij 12,5 miljoen euro kosten. (The Sun)

Denk jij dat Mario Balotelli deze zomer een transfer maakt?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties